...

Вечерна чанта Принцеса Диана напусна чука за 1 000 000 рубли

Атмосферата на търгове винаги е възкръснала. Всеки кандидат се надява да придобие нещо, което е значителен човек, но „победителят“ винаги е един. Малката чанта, украсена със сребърни кристали, подрежда истинско вълнение в търг „на юлиен“ и всичко, защото веднъж принадлежеше на принцесата Даяна.

Вечерна чанта организира истинска битка за залагане! Нека разберем кой го води, за да стане собственик.

Вечерна чанта Принцеса Диана напусна чука за 1 000 000 рубли

Вечер аксесоар с изненада вътре

Куклената чанта на Кристал запази изненада! Принцеса Welskaya пише веднъж бележка и я остави в чанта.

– Уважаеми endzhel. Радвам се, че мога да помогна. Нека търгът и вечерята по повод благотворителността вървят успешно „, писмото е написано от ръката на Даяна от 3 февруари 1997 г.

Вечерна чанта Принцеса Диана напусна чука за 1 000 000 рубли

След като написа бележка, предаде миниатюрна чанта за благотворителност – пари, получени от продажбата й, беше предназначена за нуждите на бездомните. Малка чанта (нейните размери: 22.5 с 33.5 cm.) Напуснах търга в САЩ за 10 000 паунда. Тя придоби анонимност.

Трябва да се отбележи, че принцесата Даяна все още остава икона на стил. Дори съпруга на нейния син – Кейт Мидълтън, доброволно копира Лука Даяна.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivan Kolev

    Здравейте, аз прочетох за вечерната чанта на Принцеса Диана, която беше продадена на цена от 1 000 000 рубли. Интересувам се от какви материали и ръчна работа е направена чантата? Има ли някакви уникални детайли или декорации? Бихте ли ми споделили повече информация за нея? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари