...

Една жена от тексас зашива подложките и спаси 150 000 рубли

Много от нас се опитват да спасят – Macail Kane от Тексас, мама 4 деца не е изключение. Но, с изключение на въпроса за спестяванията, има и друга причина, поради която една жена реши да шие уплътнение. С юношество, тя има дискомфорт, когато се използва.

Те правят характерен звук, когато трябва да поръсите уплътнението – Macaire, започна да не го харесва, когато ги промени в училищната тоалетна.

Една жена от тексас зашива подложките и спаси 150 000 рубли

Неудобни пазарски подложки

Macaire също не харесва неефективността на търговските подложки и тампони – те продължават. Когато беше на 16 години, въпреки присъствието на уплътнение, проследи тя и момичето трябваше да се задържи около кръста.

„Когато изучавах в училище, бях много нервен и се опитах да не вляза в училищната тоалетна“, казва Macail.

По-рано, като всички момичета, тя използва уплътнения и тампони, но веднъж осъзна, че има алтернатива на него. След 27 години Macail започна да шива уплътненията за многократна употреба и, според оценките, тя спаси за закупуването на пазаруване около 150 000 рубли.

Една жена от тексас зашива подложките и спаси 150 000 рубли

Той е доволен от друг факт – такова решение, в допълнение към удобството, екологично чист! Момичето споделя чувствата си: „толкова лесно! Сякаш носим облак „. В допълнение към полагането на Macail също шиит копчета за многократна употреба и насърчава идеята си към Tiktok.

Но не всеки подкрепя идеята за едно момиче. Някои смятат, че дръзковите пелени и уплътнения са ужасни. Мнозина казват, че няма да ходят с такива уплътнения.

Самият Макаиле казва, че дъщерите й (Орби и Граси) няма да принудят как да използват екологични средства за хигиена – те ще изберат това, което носят, когато пораснат.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Greta Todorova

    Как точно жена от Тексас успя да спести толкова много пари, като зашиваше подложките? Бих искал/а да разбера повече за нея и нейния метод за спестяване. Възможно ли е това да бъде ефективен начин да осигуря финансова стабилност? Има ли други подобни случаи на успех с такива необичайни дейности за спестяване в България или другаде в света?

    Отговор
Добавяне на коментари