...

Барановская се опитал да образ на домакинята ранчо в роклята за 15 000 рубли

В нови снимки Юлия Барановская не може да разбере! Тя се преражда в ранчото на домакинята, в която тя й помагаше да течеше.

Барановская се опитал да образ на домакинята ранчо в роклята за 15 000 рубли

Между другото, тенденция 2021 – пасторални мотиви и флористични отпечатъци. Телевизионният водещ удари тенденцията и в същото време получи много положителни коментари.

Рокля за 15 000 рубли

Юлия Барановская на снимката се чука в чийто рокля с цвете модел и в карамел корсет, който подчертава талията.

Барановская се опитал да образ на домакинята ранчо в роклята за 15 000 рубли

Телевизионният водещ прекарва малко по облеклото: Оказа се, че нейната рокля на руските марки струва само 14 990 рубли, а аксесоарът към него е 6,990.

Барановска предпочита от обувки, но цената им е неизвестна.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Bozhidar

    Въпросът, който бих искал да задам, е защо Барановская дала 15 000 рубли за роклята, като се опитва да наподобява домакинята на ранчото? Защо избра именно този специфичен образ и с каква цел го използва? Възможно ли е тези 15 000 рубли да се считат за разумна цена за рокля? Бих желал/а да разбера намеренията и мотивите зад тази покупка.

    Отговор
  2. Teodora Ivanova

    Искам да попитам, защо Барановская е избрала да носи рокля за 15 000 рубли като домакиня на ранчото? Предлага ли това на някакъв специален ефект или все пак има друга причина?

    Отговор
Добавяне на коментари