...

Не по-малко от 80 000 рубли: руснаците казаха колко, според тях, трябва да печелят мъже

Цените в магазините растат като на дрожди, не е изненадващо, че хората се опитват да намерят допълнителни източници на доходи. Може би един човек и можете да живеете на малка заплата, като сте се ограничаващи, и ако има деца в семейството? Нужда от много повече пари.

Жените взеха участие в проучване, благодарение на което стана ясно каква заплата при мъжете смятат за приемливи.

Не по-малко от 80 000 рубли: руснаците казаха колко, според тях, трябва да печелят мъже

40 000 – оцелеят, 150 000 – за комфортен живот

Интересното е, че не само жените са участвали в проучването, но и мъжете. И те наричаха още по-високи заплати, които са оптимални за живота.

Почти половината от жените (45%) смятат, че за човека оптималната версия на доходите на месец: 80 000-150 000 рубли и мъже (48% от респондентите) се спазват в една и съща гледна точка.

40 000-80 000 рубли от жени (30%) и мъжете (24%), наречени комфортна заплата, а 16% от жените и 17% от мъжете смятат, че за съдържанието на семейството, удобна печалба: 150 000-300,000 на месец.

56% от жените (и това са повече от половината) се съгласиха, че ако човек поема отговорността за създаването на семейство, трябва да има повече съпруг. Какво е интересно: 42% от мъжете също се разглеждат.

И само 16% от жените и 14% от мъжете смятат, че съпрузите трябва да печелят еднакво. Но има такива, които смятат, че са погрешни, за да преценят човек в доходите – такава позиция се придържат към 43% от мъжете и 28% от жените.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Iliyan

    Колко от тези 80 000 рубли според руснаците трябва да печелят мъжете във Вашата страна?

    Отговор
  2. Georgi Georgiev

    Здравейте! След прочитането на тази статия, интересувам се какъв е вашият гледен ъгъл относно минималната заплата на мъжете. Как тълкувате информацията, че руснаците смятат, че тя трябва да бъде поне 80 000 рубли? Вярвате ли, че това е адекватно и еднакво за всички професии или има разлики? Благодаря предварително за споделеният отговор!

    Отговор
Добавяне на коментари