...

Идеални мъже под книги Покрития: Руснаците наричат ​​любимите си мъже сред литературните герои

За много четене – истинско удоволствие. След като мечтая за главата ми в това, което се случва в книгата, забравяте за спешните проблеми и все още разбирате какво вашият идеален образ на човек.

Идеални мъже под книги Покрития: Руснаците наричат ​​любимите си мъже сред литературните герои

Порталът на литра в чест на 23 февруари беше проучване сред жените, в резултат на което пети най-добрите хора бяха разкрити сред литературните герои.

Какви мъже мечтаят за жените?

Първото място е взето от rett butler от романа „изчезнал от вятъра“. Rett – мъж с буен дух, силен характер и, разбира се, материално предоставени, харесаха много жени. Те го смятат за идеал.

Следващата след като „лошият човек“ е наречен Дарси от английския роман „Гордост и предразсъдъци“. Може да се предположи, че такъв джентълмен може да победи жените, като отне от страниците на книгата, с ограничителното им симулаторно и блестящо възпитание.

На трето място е било сиво от историята „Scarlet Rails“. Той удари руските читатели, тъй като рядко се намират в руските мъже: целенасочеността и дисциплината, която се съчетава в сивата си природа.

Идеални мъже под книги Покрития: Руснаците наричат ​​любимите си мъже сред литературните герои

Списъкът има и детектив с множество мания – Шерлок Холмс. Този човек играе според правилата си и обича да гледа всичко с ирония. Също така, жените изтъкнаха за себе си Erast Fandorin от серията Борис Акунин.

Ако говорим за руските класики, руснаците наричаха своите идеали на майстори майстор от майстор и Маргарита и Андрей Болконски от „война и мир“. Андрей – човек на чест, неприемливи стремежи за него.

Руснаците признаха, че литературните герои са повлияли на идеята си за идеален човек. И какви са любимите ви литературни герои?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Deyan Kolev

    Кой е вашата литературна идеална мъжка личност? Имате ли конкретен герой от книга, който възхищавате и считате за идеален мъж? Или предпочитате пък качества от различни литературни герои, съчетани в един идеален мъж? Бихте ли споделили вашата персонална перспектива върху идеалния мъж под книгите?

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: