...

Беше – стана: Къде да изчезне и какви бивш участник & # 171 + къща 2 & # 187 + Tory Karaseva

Брайт Брюнетка Тори Карасева беше запомнена с много от навика си винаги да изразява мнението си в лицето и силен характер. Зад романа си с Руслана Прошуров беше интересно да се наблюдава: двойка винаги се караше насилствено и след това страстно се измерва. След 4-те години на престоя си в проекта Tori, той го остави през 2009 г. поради сватбата с Vyacheslav Poleelais.

Съпрузите бяха измерени, те се разделиха и малко след брака те решиха да се разведат. За личния живот на торите в бъдещето не се разпространи.

Беше - стана: Къде да изчезне и какви бивш участник & # 171 + къща 2 & # 187 + Tory Karaseva

Нова любов

След раздяла Виктория понякога публикува снимка на бившия си съпруг в Instagram, която въведе абонатите за погрешно схващане. Но през 2017 г. Тори започна нов роман и очевидно този път предпочиташе да бъде с жена.

Възлюбена тория – някои Алена Андреева. Момичета за 3 години заедно. В своята Instagram Tori подписа към съвместната си фотография: „Роден, благодаря ви за честността и искреността!“

Беше - стана: Къде да изчезне и какви бивш участник & # 171 + къща 2 & # 187 + Tory Karaseva

Феновете получиха това, което искаха – осъзнаха личния живот на торите. Карасева се позиционира като актриса и певица и може да се предположи, че той печели в социалните мрежи чрез техните сметки.

Спомнете си, че преди 10 години, 38-годишен бивш участник „Къща 2“ оцелява ужасен епизод в живота си – в един от ресторантите, тя преглътна остри черупки от лошо приготвена пица и силно изсипва хранопровода. Това доведе до факта, че Тори трябваше да направи операция и това засегна гласа й.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Gergana Georgieva

    Къде да изчезне и какво да прави бившият участник от „Къща 2“ – Тори Карасева? Четателят на този текст се интересува къде се намира и какви дейности Тори Карасева извършва в момента.

    Отговор
Добавяне на коментари