...

Хайди Клум е гадно с бивш съпруг заради деца

Успешният модел на Хайди Клум подаде иск за британския певец и автора на песните, собственика на трите музикални премии „Грами“ и, на непълно работно време, бивш съпруг. Причина: тя не позволява разрешение за износ от САЩ в чужбина благоразумно дете и трима обикновени деца.

Хайди Клум е гадно с бивш съпруг заради деца

Klum търси в Европа, както през октомври трябва да участва в стрелбата на шоуто „най-добрият модел на американския“, постоянният водещ на който е. Този път те трябва да отидат в Германия. Преди силата винаги позволи на бившата съпруга да вземе със себе си на пътуванията на децата, и сега, заради коронайса, той се страхува, че наследниците могат да се забият далеч и дълго време.

Дъщерята на Хелън, която сега е на 16 години, Хайди роди Флавио бриатор, милионер и собственик на Формула 1, с които той е отношения. Сили, които са паднали на дете след появата на света и счита, че. Общи деца Двойници: Хенри – 14 години, Йохан – 13 години и десетгодишен Лу.

В съдебен процес една жена съобщава, че баща му се среща с деца от време на време. Дъщеря й също реши да подаде изявление, тъй като вече е съвсем възрастен и го има право. Момичето пише, че трябва да говори за себе си и за братята и сестра си. Те са еднакво обичани и двамата родители, но искат да отидат с майка си в родината си в Германия, особено след като е необходимо да се работи – тя има договор. В допълнение, родителите на Клум живеят там – баби и дядовци и дядо на деца, с които искат да видят.

Хайди Клум е гадно с бивш съпруг заради деца

Забраната на силите за износа на наследници от Лос Анджелис може да бъде провокирана не само от страха от тяхното потомство, но и от банална ревност.

47-годишен клуб миналата година, омъжена певица – 29-годишна тома Kaulitz, солист Токио хотелска група.

Двойката се срещна само на година, а приличната разлика на възрастта не се намесваше в любовта. Сватбата се случи в Италия, в тесен кръг, тайно.

Хайди Клум е гадно с бивш съпруг заради деца

Въпреки възрастта на Хайди Клум, все още търсена манекен, която остава една от най-красивите и отлична форма.

На подиума, моделът, разбира се, не се появява, но често се отстранява от известните фотографи, а сесиите са доста откровени. От 2004 г. е производител и водещ американски телевизионно шоу „проект“ Подиум „, в който се конкурират начинаещи.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Nadezhda Marinova

    Здравейте, искам да попитам, защо Хайди Клум е гадна с бившия си съпруг заради децата? Има ли информация или случай, който ги влияе на тях и какво точно се случва? Бих искал/а да разбера повече, за да мога да си създам мнение. Благодаря!

    Отговор
    1. Kostadin

      Хайди Клум и бившият ѝ съпруг имат проблеми в отношенията си, които засягат децата им. Според информацията, те се борят за грижите и властта върху децата си. Този конфликт може да е възникнал поради различия в гледните точки или други причини, които не знаем. Подобни ситуации обикновено са сложни и нуждаят се от внимание и разговор между страните, за да се постигне споразумение, което е в най-добрия интерес на децата. Би било добре да поразгледате повече информация, за да разберете по-добре цялата картина на случая.

      Отговор
Добавяне на коментари