...

Жената не искаше да пусне в Парижния музей заради дълбокото деколте

Дори кой идва в Париж, искам да посетя Музея на D „Orsay – един от най-големите световни срещи на европейската живопис и скулптура от периода 1850-1910 г. Zhanna – няма изключение. В Twitter тя се оплаква, че не иска да го остави в митрополитния музей поради роклята на Франк.

Както казва Гневни издание, жената обвини Музея в политиката на двойните стандарти: в галерията много картини с голи в природата, докато влизат в културната сграда, не е било позволено да бъде позволено поради обемното изрежение.

Жената не искаше да пусне в Парижния музей заради дълбокото деколте

– Сякаш съм виновен, че имам гърда – оплаква се Жане

Когато един от служителите на музея се обърна към една жена и я помоли да напусне музея, Жане се чувстваше доста смутен. Един служител я насочи към дълбоко деколте и след това дойде офицерът по сигурността и добави, че Жане нарушава музейната политика.

„На уебсайта на D“ Oseta е написано, че всеки, който ще наруши мира на посетителите в музея неподходящи дрехи, ще бъде отстранен от културната институция, но не се казва за това какво точно има реч. Сякаш съм виновен, че имам гърда „, която жената е била възмутено.

В резултат на това, за да влезете в известния музей, Джоан трябваше да хвърли сакото. „Аз не съм само гърдите или тялото си, така че съм възмутен от политиката им“, добави жената. Персоналът на музея донесе извинения.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nina Georgieva

    Защо жената не искаше да пусне човека в Парижния музей?

    Отговор
Добавяне на коментари