...

Royal Business: Megan Plant ще пусне линия за облекло за офис

Член на британското кралско семейно херцогиня Sassekaya Megan Marchada направи официално изявление – Тя ще пусне женското облекло за офис, И всички средства, обърнати от продажбата й, трябва да служат за добри неща – те ще отидат при благотворителност.

Херцогинята, която съвсем наскоро стана майка, реши да създаде колекция от капсула, четири модерни марка ще й помогне, един от които основаваше приятелката й Misha nonu. С този дизайнер Меган е запознат от времето, когато самата е актриса, тя е била запозната с приятелка с принц Хари, срещата, с която тя стана за съдбата на Меган.

Royal Business: Megan Plant ще пусне линия за облекло за офис

В проекта Megan Markers ще вземат участък Марки и Спенсър марки, Джон Луис и партньори, Jigsaw и Misha Nonoo. Планирано е средствата от продажбата на офис облекло да бъдат изложени изцяло за сметка на интелигентни произведения, чиито служители са ангажирани с заетост и социална подкрепа за безработните британски жени.

Докато се разкрие главната тайна – каква ще бъде тази колекция от дрехи. Модните експерти предполагат, че офисните изображения, предложени от херцогинята, ще бъдат много подобни на собствените си случайни екипи.

Въпреки цялото благородство на, Решението на Меган беше критикувано. Противниците на бурните социални дейности на членовете на кралското семейство отбелязват, че Меган Маркл обръща внимание на собствения си човек, но благосъстоянието на другите не е важно за нея. Много британци са уверени, че Меган е просто собствена идея за това какъв вид офис облекло трябва да бъде.

Има само екран. Тя играе сурова роля в сериента на „Force Maja“, чието действие се провежда в офиса на адвокатска кантора. Планкиран в поредицата представи образа на служител, който е почти всяка серия Носех пола с молив и копринени блузи.

Royal Business: Megan Plant ще пусне линия за облекло за офис

Модни експерти предупреждават начинаещия моден дизайнер Меган растение от приобщаване в колекцията от обувки за лодки на високи токчета, която обича херцогинята. Във Великобритания по време на бременност Меган дори се шегува, че височината й на нейните шипове расте пропорционално на периода на бременност. Родителските общности сериозно поискаха от лекари и кралско семейство Меган е забранена да носи такива опасни обувки.

Royal Business: Megan Plant ще пусне линия за облекло за офисRoyal Business: Megan Plant ще пусне линия за облекло за офис

Като цяло, херцогинята, която сама предпочита неутрални тонове в облеклото, може да направи доста интересна колекция, дори критиците са сигурни. Тя научил дворцовия обличам кода и се справя с корпоративния обличам кода без никакви проблеми.

Преди няколко седмици администрацията на Кенсингтън Палас официално потвърди, че Меган и нейният съпруг Принц Хари възнамеряват да напуснат благотворителна организация, в която Кейт и принц Уилям, херцогът на камбиджи. Меган възнамерява да създаде собствен благотворителен фонд до края на тази година.

Преди това тя многократно е нарушавала традициите на кралското семейство. Markle е убеден, че строгата рамка на първото семейство на царското семейство не може да допринесе за полета на фантазията и самореализацията.

Royal Business: Megan Plant ще пусне линия за облекло за офис

Преди това никой член на кралското семейство на Великобритания не подкрепя модната индустрия и не сключва споразумения с дизайнери и модни дизайнери. Този протест Меган само затопля интереса към първата си модна колекция, а сега с нетърпение се очаква не само в Обединеното кралство, но и по целия свят.

Royal Business: Megan Plant ще пусне линия за облекло за офисRoyal Business: Megan Plant ще пусне линия за облекло за офис

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Koleva

    „Здравейте! Искам да попитам дали линията за облекло на Megan Plant е предназначена само за офис облекло или включва и разнообразни стилове и поводи за носене? Бихте ли споделили повече информация за това?“

    Отговор
Добавяне на коментари