...

Лео Меси пусна собствената си линия за облекло

Един от най-добрите играчи на света Аржентина Лионел Меси реши да завладее света на модата и Стартира собствената си линия за дрехи за мъже. Колекцията му има две отличителни черти.

Първо – Ниска стойност на нещата, Наличност на тях за всеки силен представител. Например, яке от Меси струва около 57 долара и риза – $ 35. Името на марката не предизвиква футболист творческо брашно, марката се нарича – Меси. Скромен надпис с името на собственика на златната топка върху етикетите. Втора характеристика – Универсалност. Няма екстракт, оригиналност. Само удобни и скромни случайни неща за мъжете.

Меси лично пристигна в представянето на колекцията си в магазина, отворена в Барселона, изпробвана и внимателно разгледа обхвата.

Лео Меси пусна собствената си линия за облеклоЛео Меси пусна собствената си линия за облекло

Лионел стана вторият футболист, чието име вече е отбелязано в модата.

Преди него индивидуалната колекция от бельо стартира Кристиано Роналдо, който нарече CR7 колекцията.

Мъжката му колекция от Меси създаде Заедно с Томи Хилфигер. Дизайнерите на тази марка предполагат спортна звезда. Текущи тенденции и правила, които ще осигурят успеха на неговата колекция на световния пазар на мода.

Лео Меси пусна собствената си линия за облеклоЛео Меси пусна собствената си линия за облекло

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stanimir Georgiev

    Здравейте! Искам да попитам, къде можем да открием линията за облекло на Лео Меси? Има ли онлайн магазин или магазини в България, където можем да закупим тези дрехи? Благодаря предварително за информацията!

    Отговор
Добавяне на коментари