...

42 000 рубли за тениска: Louis Vuitton пусна колекция за феновете на Cyberigra

Модна къща Louis Vuitton Създаден и представи първата колекция от дрехи за ценителите на Кибъргра. Нарича се Lvxlol, и е посветен на това как не е трудно да се отгатне съкращението, феновете Лига на легендите. Колекция от дрехи е създадена в сътрудничество с игри за бунт.

Нещата в колекцията са направени в ясна сила в съответствие с темите на лигата на лигата на легендите, а цената на тях е доста висока – от $ 170 до $ 5,600. Например, една тениска Qiyana ще струва около $ 670, преведена на руски рубли, е около 42 хиляди.

42 000 рубли за тениска: Louis Vuitton пусна колекция за феновете на Cyberigra42 000 рубли за тениска: Louis Vuitton пусна колекция за феновете на Cyberigra

Общо в колекцията от 47 позиции. Това не са само дрехи, но и шапки, връзки, ръчни часовници, чанти.

През есента на тази година легендарната френска мода вече е работила с Cyberportsmen.

Той създаде ексклузивен куфар за Световното първенство по легенди и също така разработи колекция от капсули и шампионски изображения, това лично направи творческия директор на Никола Джакачър.

42 000 рубли за тениска: Louis Vuitton пусна колекция за феновете на Cyberigra42 000 рубли за тениска: Louis Vuitton пусна колекция за феновете на Cyberigra

Лига на легендите или „League Legends“ – ролева игра с елементи на стратегия в реално време (Moba).

Тя е разработена и пусната от специалисти по игрите на Riot през 2009 г. за Windows и Macintosh. Играта се простира до модела Free-to-play. Месечната аудитория на играта е Повече от 100 милиона играчи по света. От 2011 г. се провежда световната лига на първенството на легендите.

42 000 рубли за тениска: Louis Vuitton пусна колекция за феновете на Cyberigra

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Dianko

    Колекцията на Louis Vuitton със сигурност изглежда привлекателна, но защо цената на тениската е толкова висока – 42 000 рубли? Има ли основание тази сума да бъде толкова висока за една тениска за феновете на Cyberigra?

    Отговор
  2. Adriana Petrova

    Мога ли да разбера защо тази тениска на Louis Vuitton струва 42 000 рубли и защо е специално предназначена за феновете на киберигрите? Имате ли информация за уникалните особености на тениската, които я правят толкова скъпа? Бих искал/а да науча повече за тази колекция.

    Отговор
Добавяне на коментари