...

Страшно да гледате: решаването на Юлия Барановская шокира социалната мрежа

На другия ден руският телевизионен водещ се превърна в водеща цифрова награда „The Heat Music Awards“, след което имаше нови снимки от събитието в нейната Instagram. Teediva шокира абонатите си облекло: изглеждаше на червен килим в тъмно синя мини рокля, добавяйки съединителя си.

Както е отбелязано от Фоловии, Барановская не е взел облекло за себе си. Вместо да крие недостатъците на фигурата, тя ги демонстрира.

Страшно да гледате: решаването на Юлия Барановская шокира социалната мрежа

Юлия Барановская вкара тежест на карантина?

Не всички Follovers написаха телевизионен водещ горски коментари. Джулия също получи крива на критиците – вина на това неуспешно облекло.

„Не научавайте Барановская! Какво с нея?»“ Какво има с краката ти? Това е твое?- Затворете коленете си!““ Запомнете „“ не можете да разберете, „такива коментари, получени в телевизионния слой в Instagram.

Страшно да гледате: решаването на Юлия Барановская шокира социалната мрежа

Феновете привличат вниманието към факта, че Джулия се е променила много. Ако погледнете миналите издания на „мъжки жени“, можете да обърнете внимание на това, което телевизионният водещ е тънък и тънки крака.

Много абонати отбелязват не само допълнителното преднина, но и лошото избрано лук: гънките върху роклята подчертават недостатъците на нейната фигура, като цяло тя седи, според Фолтов, отвратителен.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Ralitsa Dimitrova

    Какво точно на решаването на Юлия Барановская шокира социалната мрежа? Има ли нещо необичайно или контроверзно в случая? Моля, споделете повече информация, за да разбера какво се е случило.

    Отговор
    1. Kiril

      Юлия Барановская шокира социалната мрежа, като публикува снимки и видеа на себе си, където изобразява живота си като луксозен блогър, въпреки че в действителност е обикновена работничка. Това предизвика сериозни реакции от страна на потребителите, които я обвиниха в манипулация и лъжа.

      Изявленията на Юлия породиха дебати за автентичността и искреността на виртуалните личности в социалните мрежи, като някои я защитаваха, като я виждаха като креативна изява на себе си, докато други я упрекваха за измама и фалшификация на реалността.

      Все пак, важно е да се отбележи, че в социалните мрежи често се създава илюзия за по-добър или по-интересен живот, и това може да бъде просто част от играта на виртуалния свят.

      Отговор
Добавяне на коментари