...

# 171 + Какво означава звезда? Унифицирана ядра YA? Абсолютно!Варнаба разказа как успя да избегне звездното заболяване

36-годишната актриса Екатерина Варнаба обича много за простота и силен характер. Малко хора знаят, но участието в комедийни учители в областта на образованието в социалните изследвания и тя завършва правния университет. Въпреки това, откакто детството се дърпаше да танцува.

В телевизионното шоу тя е напълно случайно – Наталия Андреевна се срещна по пътя на амбициозно момиче и попита: „Можете да танцувате?- Катрин отговори: „Мога!- Добавено: „и шега?»Катрин, не мисля:“ Аз също знам как!- Значи тя падна върху комедийната жена. Въпреки оглушителния успех Варнава никога не е била забелязана в нецензурно поведение, отколкото много „звезди“.

# 171 + Какво означава звезда? Унифицирана ядра YA? Абсолютно!Варнаба разказа как успя да избегне звездното заболяване

„Строго образование – присаждане от звездна болест – каза Варнабов

Мнозина, които знаят Катрин, отбелязаха, че тя е лишена от всякакви егоизъм. Наскоро тя участва в проекта „Георги за Кадрр“, където сподели мислите си.

„Защо успяхте да запазите човечеството, което не може да се каже за условната n-звезда?“Варнава отговори, че не толерира, когато другите (по-специално колегите й) започват да огъват пръстите:“ Какво е концепцията – звезда? Струва ми се, че трябва да се нарича, човекът трябва да бъде легендарен. Файн Раневская – това е, което неразделно. Думата звезда – така отиде! Аз съм приложен абсолютно!“

Варнаба също добави, че стриктното възпитание може да бъде ваксинирано от звездно заболяване. Тя вярва, че липсата на свободното време е „да не се слиза“ – Катрин постоянно се ора, според нея, той постоянно летял някъде. Родителите никога не я хвалят и мама беше против това, което прави. Мама Варнава искаше за дъщеря си друга съдба.

Много хора смятат, че Катрин Sterrene и арогантен, а когато се срещат, казват, че грешат.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yana Koleva

    Какво се има предвид с „звездно заболяване“? Имате ли повече информация за това, което Варнаба разказва? От къде идва изразът „унифицирана ядра YA“? Бих искал/а да разбера повече подробности.

    Отговор
Добавяне на коментари