...

Руснаците казаха, са доволни от брака си

Според резултатите от проучването, половината от руските жени не отговарят на брака или отношенията, в които са разположени (51%). В същото време всеки от респондентите добави, че нищо няма да направи, за да промени ситуацията за по-добро.

Руснаците казаха, са доволни от брака си

Руснаците не харесват брака си

73% от жените смятат (и доста разумно!), че и хората в чифт трябва да работят върху взаимоотношения и само 18% от жените се поклониха на мнението, че да организират романтична ситуация – тяхното задължение.

Само 9% от респондентите смятат, че човек трябва да покаже инициативата в създаването на романтика.

Често мъжете се оплакват, че жените им не са печеливши и не правят нищо за връзката, но 49% от жените признават, че самите са готови да направят изненади за втората половина и 48% отбелязват, че изненадите трябва да се тревожат жените.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Valentin Petrov

    Направо това ме кара да се интересувам и да се запитам, какво всъщност прави руснаците толкова доволни от своите бракове? Какви са техните секрети за успешна съпружеска връзка? Бихте ли споделили някои от тях? Това наистина ме занимава и ще се радвам да чуя мнението на някой руснац.

    Отговор
Добавяне на коментари