...

Момичето доказва, че размерът на облеклото е абсолютно нищо

Вие се притеснявате, че не можете да влезете в желания размер на облеклото, въпреки че в продължение на два месеца вече седнете на диета и изчезват във фитнеса? Не бъдете тъжни, защото тези размери … не съответстват на. И това не е шаблонна фраза на онези, които се опитват да конзоли най-добрите приятелки след провала на взаимоотношения или интервюта („той не е бил достатъчно“ „или“ вие сте прекалено добри за тази работа „), и най-много, и най-много Има обективна декларация за факти.

Да се ​​уверите достатъчно, за да разгледаме резултатите от експеримента, че това американско момиче изразходва.

Момичето доказва, че размерът на облеклото е абсолютно нищо

Или как да се разстрои

Хвани неща, Дина Сумакър беше много изненадан – момичето намери шест чифта късове и панталони на различни марки в килера, които бяха красиви на нея … но на етикетите имаше абсолютно различни размери. Някои са пети американски размер (средата), докато други – толкова, колкото 12-ти (големи, и някои марки вече плюс размер). За да създадете колаж, Дина снимана във всяка двойка от същия ден.

Предлагаме и да разгледаме снимката на три двойки дънки от различни марки, но „един размер“. Но поради тези размери много момичета се изострират с диети и не харесват тялото им!

Момичето доказва, че размерът на облеклото е абсолютно нищоМомичето доказва, че размерът на облеклото е абсолютно нищо

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Svetoslav Georgiev

    Това е вярно, но имате ли идея защо хората все още се интересуват толкова много от размера на облеклото?

    Отговор
    1. Dimitar

      Хората все още се интересуват толкова много от размера на облеклото, тъй като обществото често ни налага стандарти и идеали за красота и перфекция, които могат да създадат чувство на несигурност. Размерът на облеклото често се свързва със самочувствие и приемане от страна на другите хора. В резултат на това, много хора търсят потвърждение и одобрение чрез този аспект на визията си. Важно е да помним, че истинската красота и стил идват от увереността в себе си и умението да се изразим по начин, който отразява нашата личност и индивидуалност.

      Отговор
Добавяне на коментари