# 171 + Какво има с лицето си?!Деми Мур шокира нов начин на шоуто в Париж

Високата седмица на модата в Париж даде неочаквано шок. Не, Деми Мур не падна на високи токчета и не се случи още един грабеж на звезда. NewsMaker стана силно променен Деми Мур. „Не е подобно на себе си“, казват потребителите на мрежата.

Деми Мур се опитва всяка година да присъства на седмица мода в Париж. Започва през януари – на шоута на Couture и след летене до сезонното шоу на жените. През 2021 г. тя стана не само гост, но тя отиде до пътя на подиума.

# 171 + Какво има с лицето си?!Деми Мур шокира нов начин на шоуто в Париж

Но какво е лицето?

58-годишната актриса отиде в подиума на Фенди и веднага причини недоумение. Тя се появява пред публиката в копринен костюм, чието сако беше заслепено с раменете си, в широки панталони и в зрелищни обеци на Кафа.

Но зрителите не обръщат внимание на нещата, които демонстрира, но на лицето й. Първият въпрос беше: „Какво има лицето й?!“Беше ясно, че актрисата реши, че някои кардинал се променят с външен вид.

# 171 + Какво има с лицето си?!Деми Мур шокира нов начин на шоуто в Париж

Деми Мур – товарни шкафове на хирурзи, така че няма съмнение, че има някаква необичайна работа. Това доказва факта, че за известно време звездата изчезна от социалните мрежи и ако се появи, след това в оборудване: очила и маски.

# 171 + Какво има с лицето си?!Деми Мур шокира нов начин на шоуто в Париж

Сега оборудването вече не е необходимо и виждаме как сменянето на Деми Мур. Най-важната промяна в лицето – скулите. Тя се регулира ясно с помощта на пълнители. Те изглеждат неестествени. Трябва да се отбележи, че кожата на 58-годишната актриса е несравнима, вероятно, а не толкова за нея, е важно да изглежда така.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Elena Ivanova

    Какъв точно нов начин за шоуто в Париж шокира Деми Мур с лицето си?! Ще бъде интересно да разбера повече за това и какво е направила, за да привлече такова внимание. Също така, как се отразява това на кариерата й и дали феновете й са одобрили промяната?

    Отговор
Добавяне на коментари