...

Андрей Малахов избухна на шоуто и # 171 + hi, andrei!& # 187 + посветен на Деня на победата

Телевизионните водещи – също хора, и не винаги могат да задържат емоциите си. По време на стрелбата на прехвърлянето „Здравей, Андрей!Малахов се обърка, че публиката е докосната.

Освобождаването се нарича „песни за войната: със сълзи в очите“ и излъчва на 8 май на канала „Русия-1“.

Андрей Малахов избухна на шоуто и # 171 + hi, andrei!& # 187 + посветен на Деня на победата

Слушане на ветерани от войната, Малахов клек

Гости, които дойдоха до предаването, разказаха истории, пееха песни на военни теми. Известният „Деня на победата“ извърши ветерани – под тази песен Малахов и Poklakl.

Най-голямата слава на песента е извършена от Лешченко и Кобен – поп художници. „Деня на победата“ – незаменим атрибут на знака на 9 май.

Интересен факт: Малахов „се преместил“ в Мурманск и отказа да се регистрира в столичния град. Сега той е регистриран в Апатичност, където е нараснал. Телевизионният водещ вярва, че регистрацията в Москва, към която така търсената през 90-те години, сега не е толкова важна.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yoana Dimitrova

    Здравейте, моля ви отговаряйте на въпроса ми, аз съм отворен за продължителността на прочитането на моя коментар и не ми е ясно какво се случило с Андрей Малахов на шоуто. Можете ли да споделите повече информация за поведението му и значението на това, че е посветено на Деня на победата?

    Отговор
Добавяне на коментари