...

Костюм Дженифър Лопес избухна на сцената

Холивуд Дива и американският певец Дженифър Лопес решиха да празнуват своята 50-годишнина в Москва. В руската столица Ja Lo пристигна в юбилейна обиколка. Концерт Лопес даде отворен стадион. И е необходимо да се случи, че по време на изпълнението, първо, беше студено, само 8 ° C, и второ Цената на звездата избухна костюма.

На този инцидент Лопес отговори в чист руски, така че обществеността я разбира.

Костюм Дженифър Лопес избухна на сцената

Концерт, наречен „Това е моята партия“ в столичния стадион „Динамо“ събрал allchlage. Този факт отхвърли одобрението на критиците, че застаряването на Лопес излезе от модата. Въпреки факта, че началото на концерта е забавено с час и половина поради късната звезда, никой не е напуснал стадиона.

Докато Джей Ло пиеше на сцената шампанско в чест на рождения ден между стаите, публиката отбеляза, че певицата не разгледа петдесет години и тя може да даде не повече от 3 години.

Критичният момент дойде, когато певицата в следващия промени един етап костюм на друг. Вместо брилянтни гащеризони, отвори се задната част на бански костюм и панталони на обвиняеми. Тези панталони и избухват по време на енергийния танц.

Костюм Дженифър Лопес избухна на сцената

След това тялото на знаменитости бе покрито с гъска от студа и тя реши да демонстрира познанията за руския, Като ги наричате „Gusi-Gus“. Разкъсаните панталони трябваше спешно да се променят на червена великолепна рокля. Общо Лопес показа фенове Повече от едно и половина дузина екипировки от концертния им гардероб.

Костюм Дженифър Лопес избухна на сцената

През 50-те години Лопес не мисли да се предаде на времето. В живота си все още просто започва. Скоро сватбата му трябва да се случи с бейзболен играч Алекс Родригес, той през март я накара да предложи. Предложението на Дженифър прие заедно с годежен пръстен за 4,5 милиона долара.

Двойката вече е получила благословия за сватба лично от бившия американски президент на Барак Обама и съпругата му Мишел. И двете сърдечно поздравиха Джей Ло с предстоящия брак и пожелаха голямо лично щастие.

Докато Дженифър се подготвя за сватбата и обиколи света, колегата на младоженеца, Hosé Kansaine говори с обвинението на Родригес в многобройни дървета на булката. Той дори обвини Алекс, че има роман от съпругата си.

Външно, нито Джей Ло, нито Родригес отговори на такива обвинения, но Алекс бе забелязан на улицата с голяма синина под окото в Маями, където двойката полетя след съвместен празник на бъговете.

Много от тях са решили, че хематом по лицето на бейзболния плейър все пак свързани с докладите за неверността му брилянтна Дженифър.

Костюм Дженифър Лопес избухна на сцената

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Viktor Petrov

    Какво става с костюма на Дженифър Лопес? Избухнал ли е на сцената или има друго значение на това изразително описание? Моля, дайте повече информация във връзка с това събитие.

    Отговор
Добавяне на коментари