...

Точно: в Русия намери женски двойно Дженифър Лопес

19-годишният жител на руския Челябинск в тези дни беше известен с целия свят. И всички благодарение на нея Невероятно сходство с холивудската актриса Дженифър Лопес. И нищо специално момиче. Наталия просто постави моментна снимка в социалната си мрежа в социалната си мрежа, на която сходството е просто невероятно. И неочаквано са получили десетки хиляди коментари от целия свят, 30 хиляди „харесвания“ и няколко бизнес оферти.

Точно: в Русия намери женски двойно Дженифър Лопес

Наталия е втора година студент на Южен Уралския държавен педагогически университет, изучавайки учителя. Понякога участва в творческите събития на родния университет. Така че това беше този път – момичето участва в защитата на курса на приятелката си Яна Панфиловская.

Яна учи на гримьорския художник и тя трябваше да представи на учителите визуални плодове на работата си, за да получи оценка.

Точно: в Русия намери женски двойно Дженифър ЛопесТочно: в Русия намери женски двойно Дженифър Лопес

В резултат на това тя се оказа нова, свежа и забележимо бърза лопа. Самата Наталия призна, че никога не е забелязал сходство от Холивудската жена и за нея цялата тази ситуация стана неочаквана.

Може да се вярва или да не вярва в кармична цел, но Наталия от детството мечтаеше да бъде актриса и модел. Но тези мечти изглеждаха неприложими за нея, и затова ги скриваше в душата кеш и влезе в педагогическия университет.

Сега момичето неочаквано получи няколко предложения от големи руски моделиращи агенции за сътрудничество. Сред предложенията има няколко чуждестранни. Тя може само да избере и да отиде смело в света на красотата и модата, за която тя мечтаеше в детството.

Точно: в Русия намери женски двойно Дженифър ЛопесТочно: в Русия намери женски двойно Дженифър Лопес

В същото време Наталия твърдо реши да не напусне училище и да завърши университета. Какво да правиш, тя ще реши тогава.

Съдбата на близнаците на великите хора често не се развива по най-добрия начин. Най-известното копие на Алла Пугачева Наталия Бунчицкая, Например, дори пеене, но никога не е постигнала успех. Не е получил световната слава и точното копие на Анджелина Джоли Жител на Ростов Реджина Кова.

Точно: в Русия намери женски двойно Дженифър ЛопесТочно: в Русия намери женски двойно Дженифър Лопес

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Koleva

    Каква е историята на тази бурилка, която намери двойницата на Дженифър Лопес в Русия? Изглежда интересно!

    Отговор
Добавяне на коментари