...

Аргумент за претегляне: Знаменитости плюс платна, които се гордеят с техните форми

Издърпване на лъскави списания и малко объркващо на опустошенията на Photoshop Kingdom Instagram, много момичета попадат в дух, започвайки да се сравняват с перфектни модели на снимките и да се справят с техните „недостатъци“. Най-често жените са недоволни от теглото си и срамежливо техните форми.

Всички, да не всички – в света на бизнес шоуто има шепа уверени жени, чиито размери не се намесват да се обичат и да се радват на живот. Пожелаваме на всички „Pyshkov“ възможно най-скоро, за да вземем пример от тях!

Кристина Хендрикс

Червеният съблазник от поредицата „лудост“ не се изостри с диети, но внимателно избира екипировки, които подчертават всички предимства на нейната фигура – Кристина е щастлив собственик на всички приветлив тип „Пседълж“. Участването на доверието сами донесоха плодовете си: мъже от нейната лудост и мода икона Вивин Уестууд избра лицето й на декорации.

Аргумент за претегляне: Знаменитости плюс платна, които се гордеят с техните форми

Бионсе

Певицата вярва, че жените трябва да се гордеят с това, което ги присъжда, и в никакъв случай не се опитват да отговорят на стандартите за красотата на някого. Фигурата на звездата само с участъка може да се нарече голяма, но Beyonce знае как жестоките могат да бъдат хора: кога, все още много млад, филигранният певец е придобил всички добре познати и любими форми днес, неблагоприятните дискутират теглото си и откровено наричаше Толстой. Поп Дива тогава не беше объркана и в отговор написа похвала … петата им точка.

Аргумент за претегляне: Знаменитости плюс платна, които се гордеят с техните форми

Ашли грам

Дълго време Ашли беше почти единственият модел плюс, чиито снимки могат да се видят на кориците на женските списания. Оттогава светът на високата мода започна да мисли значително по-широк и Ашли взе едно достоен място сред пробите, за да имитира големи момичета по света. Фигура Супермодел дори произвежда собствени линии на облекло, бански костюми и бельо.

Аргумент за претегляне: Знаменитости плюс платна, които се гордеят с техните форми

Queen Latifa

Queen Latifa – Многостранна личност. Увеличителният художник е успешно заснет в киното, пише албуми в различни музикални жанрове, пише мотивационни книги за жени, а не много сложни за техните измерения. Наистина кралски обхват!

Аргумент за претегляне: Знаменитости плюс платна, които се гордеят с техните форми

Испанска Лорънс

Британският модел се храни правилно, ангажиран със спорт и призовава всички жени да следват себе си и да обичат тялото си, коя цифра не показва везни. Искри насърчава бодапиозни и предупреждава от „фалшивата естественост“ на повечето снимки, изложени в социалните мрежи. Самата момичета не решава снимките си и с голямо удоволствие се отстранява в бански костюми и бельо.

Аргумент за претегляне: Знаменитости плюс платна, които се гордеят с техните форми

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Dimitar

    Можеше ли да споделите няколко примера на знаменитости, които се гордеят със своите форми и същевременно получават заплащане за това? Какво е вашето мнение за тяхната поведение и как се свързва това със самоуважение и възприятието на красотата? Благодаря!

    Отговор
    1. Zlatin

      Няколко примера на знаменитости, които се гордеят с формите си и получават заплащане за това, включват Ким Кардашян, Дженифър Лопес и Бионсе. Моето мнение за тяхното поведение е, че те трябва да се чувстват уверени и горди с това, което имат и да го показват. Вярвам, че самоуважението и възприятието за красота са индивидуални и различни за всеки човек. Важно е да се чувствате добре себе си и да не се поддавате на външни стандарти на красота. Всеки има право да се гордее с това, което го прави различен и уникален.

      Отговор
  2. Diana Georgieva

    Защо знаменитостите често се гордеят със своите форми и защо то има значение, че се заплащат за това? Може би има свързано съобщение или послание, което искат да предадат на обществото?

    Отговор
Добавяне на коментари