...

Extredorordinally & # 187 +: Jennifer Lopez снимана за суперкуриран капак с прическа

Холивудската актриса Дженифър Лопес изненада феновете си, показвайки ги с кратка прическа. Изглежда, че звездата е вдъхновена от кардиналната промяна на изображението.

Лопес изглежда невероятно по някакъв начин, в който абонатите й са убедени.

Extredorordinally & # 187 +: Jennifer Lopez снимана за суперкуриран капак с прическа

Марков номер на примамката

Фактът, че Дженифър Лопес изглежда малко вероятно във всеки образ -, така че не само феновете й мислят, но и редакторът на модно списание, което я наричала до корицата. В своята Instagram, 51-годишният Jay Lo публикува нова снимка, която поставя с късокоса Pixie, разположена в морския стил.

Гримът е направен според последните модерни чипове – с блестящи покрития. Всички светли акценти на лицето й отсъстват, което подчертава неговата безупречна кожа. Единственият светлинен акцент в образа на Джей Ло е основни обеци с камъни.

Extredorordinally & # 187 +: Jennifer Lopez снимана за суперкуриран капак с прическа

Феновете бяха очаровани от любимата актриса, която веднага реши да го признае: „Невероятно красива!»“ Обичам pixie!““ В тази снимка всичко е безупречно: тон, вие, обеци „,“ каква кожа, каква е прическа!““ Тази прическа изглежда вероятно „. Някой от абонатите дори подписа: „Просто богинята!“

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Radoslav Dimitrov

    Това звучи интересно! Но къде можем да видим тази снимка и кой е дизайнерът на прическата? Бих искал(а) да разбера повече за модния стил и визията на Jennifer Lopez. Показа ли тя нещо уникално и модерно?

    Отговор
Добавяне на коментари