...

Силна жена: Серена Уилямс изобретил червена рокля, която е подходяща за всяка жена

Разположен тенис играч Серена Уилямс представи собствената си колекция от облекло, в които не се срамува в празник, нито в света. Самата Серена е известна не само от своето спортно майсторство на съда, но и е неприятно чувство за стил – нейният вид винаги е безупречен и на червения килим от светските партии и на официални събития.

Силна жена: Серена Уилямс изобретил червена рокля, която е подходяща за всяка жена

Колекцията на световните звезди заслужава специално внимание Скарлет рокля. Основното му предимство е това Облекло за жени с всякакъв вид фигура и всеки слож.

Силна жена: Серена Уилямс изобретил червена рокля, която е подходяща за всяка жена

Роклята му се представи, компанията е съставена шест различни жени, които са представили една и съща рокля на различни фигури, така че изявленията на Серена на модела универсалността не са неоснователни.

Модните специалисти отбелязаха, че всеки от тях е облекло, наречен обратна рокля, наистина да се изправи.

Известният спортист вярва в това Всеки по свой начин е уникален по свой собствен начин, И всяка жена има своя собствена фигура със собствените си характеристики, второто не съществува в природата. И нова универсална рокля от Уилямс ще помогне на всички да усетят собствените си предимства и да усетят прилива на силата от какво Няма нужда да мислите как да скриете недостатъците.

Силна жена: Серена Уилямс изобретил червена рокля, която е подходяща за всяка жена

Жените, които вече са изпробвали нова рокля, споделиха собствените си чувства. Те изразиха мнението, че роклята Укрепва усещането за собствена привлекателност и сексуалност.

Първата колекция от дрехи от тенис играчи Уилямс бе публикувана миналата година. Той също надделя червено, очевидно, той е най-обичан в Серена. Това е тази цветова палитра, която Уилямс счита, че самата „точка на сила“, която вдъхновява жените на решаващи действия и съдбоносни решения.

Силна жена: Серена Уилямс изобретил червена рокля, която е подходяща за всяка женаСилна жена: Серена Уилямс изобретил червена рокля, която е подходяща за всяка жена

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Reneta Georgieva

    Къде мога да намеря тази червена рокля, защото и аз искам да се почувствам силна и самоуверена като Серена Уилямс? Можете ли да ми препоръчате магазин или уебсайт, където я предлагат? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари