Наречени 13 изобретения, които са предназначени само за жени

Женската публика вдъхновява дизайнерите да създават различни неща и приятни малки неща, които биха могли да улеснят трудната жена дял. Без значение колко готино и Животните дами са доста трудно – Необходимо е някак да се вземе душ и да не се измие с такава работа, създадена грим, трябва да поставите смартфон някъде, дори ако няма нито един джоб на светло лятна рокля, а чантата не се вписва в изображението.

Проблемите на представителите на красивата половина на човечеството са поне отстраняване на грешки. Решихме да разкажем за гениалните изобретения, които значително могат да улеснят нашия живот с вас, скъпи момичета и жени.

Наречени 13 изобретения, които са предназначени само за жени

един. Гребен с кеш

Предполагам, защо е изобретен такъв гребен? Всъщност това е най-често срещаният женски сън. Да, не само мъжете имат право да настояват от семейния бюджет няколко банкноти и да ги оправят за черен ден. Вътре, никой няма да предположи, за да търси сумата, която дамата трябва да се чувства на радостта на малките им жени.

Кешът също е полезен, когато походка към плажа, когато портфейца в чантата на плажа като цяло е неподходящ, и малко количество пари в сладолед може да бъде полезно.

Наречени 13 изобретения, които са предназначени само за жени

2. Защитен визор за глава

Тънък пластмасов аксесоар – не само защитата на лицето от слънцето със страстен летен ден, ако настоящият визьор. При прозрачно изпълнение, това е голямо лекарство за защита на дамите от грим от водата, докато вземат душата. Такова нещо е полезно за дамите, когато трябва бързо да вземете душ за една четвърт час след работа и веднага да избягате за някакво приятелско събитие или дата. В условията на липса на време за редактиране на грим трудно.

Наречени 13 изобретения, които са предназначени само за жени

3. „Обиколки“ на решетката

И никога не сте мислили, защо можете да намерите такива следи на решетките на канализацията? Всъщност всичко това е измислено за прекрасни дами – в стъпките е много удобно да се пресича решетката на петите. Стъпвайки върху тях, няма риск да се стигнеш от решетката и да счупи краката. Това е срам само, че далеч от всяка „Ливневка“ е оборудвана със специални метални „крака“. Очевидно обществените комунални услуги към този ден са уверени, че ходенето в решетките – не-сърдейци.

4. Възглавница за бъдещи майки

Възглавницата под формата на банан или подкова не е прищявка, но жизнената необходимост от жени, които са в късна бременност. Тя подкрепя стомаха, помага за по-силен сън. И здрав и дълъг сън преди раждането е, че лекарят е предписал.

Наречени 13 изобретения, които са предназначени само за жени

пет. Разор

Мъже, когато прилагате бръснач от специални изисквания, не натискайте. Въпреки това, жените са по-удобни, ако дръжката е дълга. Особено доволен това изобретяване на бременни и пълни жени, трудно им е да се огъват, да се стремят с крака.

Наречени 13 изобретения, които са предназначени само за жени

6. Възглавница

Меката възглавница допринася за появата на бръчки. Козметолозите и пластичните хирурзи този въпрос отдавна е решен и затворен, както не подлежи на обсъждане. И как, кажи ми за милост, сън? Много прост – на специална възглавница със солидна вдлъбнатина за лицето. Изключително полезно придобиване за дългосрочна перспектива.

Наречени 13 изобретения, които са предназначени само за жени

7. Стойка за лак

Ако светът има жена, която никога не е била хвърлена в живота в неволно бутилка с лак за нокти? Едва. И за всяка от дамите, е създадена специална стойка, която ще запази бутилката под ъгъл да я разтърси постоянно и в същото време съдържанието на балона ще остане вътре.

Прочетете повече  Основател & # 171 + Burda Moden & # 187 + - 110 години: Как Ан Бурда завладява СССР

Наречени 13 изобретения, които са предназначени само за жениНаречени 13 изобретения, които са предназначени само за жени

Осем. Гривна гума

Гумата на косата често остава забравена у дома, на тоалетката. И тя винаги е необходима, когато я остави там. Много необходим. Проблемът се решава по два начина – укрепват и обучават паметта или улеснявайте – купете гривна. Гривната ще бъде част от изображението и когато трябва да съберете косата, тя лесно ще се справи с тази задача.

Наречени 13 изобретения, които са предназначени само за жени

девет. Магнитни мигли

Дълги мигли искат всичко. Не всички от тях от природата имат. И не всички днес са решени на разширение, съжалявам и обичаме собствените си, нека се радват, но все пак cilia. Магнитните мигли ще помогнат. Закрепете върху техните, клепачите не губят.

10. Шал с джоб

Шал кърмата има скрити джобове, в нея, в отсъствието на нормални джобове, можете да поставите ключове, пари или телефон. Най-важното е да не забравяте, след това да получите всичко това от доста необичайно място – шал.

единадесет. Машина с четка машина

Случва се, че няма време за оцветени мигли. За такъв много зает видът създаде спирала, оборудвана с четка, работеща по същия принцип като електрическата четка за зъби. Просто го донесете на миглите, останалата част от четката ще го направи сам. 7000 оборота в минута – това не е шега. Само няколко секунди миглите са готови.

12. Аларма за смартфон

Който най-често губи и забравя телефоните? Които ги крадат най-често? Разбира се, дамите. Доберман – добре познат производител на автомобилни аларма, освободен отбрана за смартфони. Ако някой се опита да вземе телефон телефона, той ще започне да се изправя с обем до стотици децибели и само един човек може да изключи устройството – собственикът на устройството.

13. Колие Tracker

Това не е просто декорация. Това е цяла лаборатория, която може да измерва основните параметри на състоянието на собственика – импулс, налягане и t. Д. И ако трябва бързо да поправите удобния момент, който се случва точно сега, и е буквално „mi-mi“ и няма видеокамера, огърлицата ще се справи с тази задача – ще премахне и запази и запази за Домакиня на видео, пълна с отлично качество.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Maria Koleva

    Кои са тези 13 изобретения и каква е целта им за жените?

    Отговор
Добавяне на коментари