...

Основател & # 171 + Burda Moden & # 187 + – 110 години: Как Ан Бурда завладява СССР

Жена, която основава легендарното списание „Burda moden“, Ан Бурда щеше да е на 110 години. И е време да си спомним колко много е направила тази жена за няколко поколения съветски жени, момичета и момичета.

Не забравяйте, като страниците на списанието с модели на модерни поли и блузи, няколко пъти обрасъл и увита с филм, предадени от ръка на ръка? Идеи за грим, съветски жени, които не знаят как да рисуват по принцип, привлечени от „Burdy“ също.

И където без кулинарни рецепти, съответстващи, но не може да се подготви – продуктите, които се появяват в тях, нямаше. Въпреки това, „Бърда“ направи работата си – жените отвориха номер за четене, минаващ от ръка на ръка и се потопиха в невероятен, безпрецедентен свят. И след всичко това беше една жена.

Основател & # 171 + Burda Moden & # 187 + - 110 години: Как Ан Бурда завладява СССР

Анна Магдалена Леммингер, Тя е Ан, както името й е у дома, е родено в края на юли 1909 г. в Германия. Ранната Ан се ожени, съпругът й стана собственик на печатницата Франц Бурда.

Вече на 17-годишна възраст тя очевидно знаеше колко висококачествени и красиви дрехи трябва да бъдат. И ясно разбрал, че случаят не е в бюджета и може да се облече, че всеки.

Основател & # 171 + Burda Moden & # 187 + - 110 години: Как Ан Бурда завладява СССР

Ако няма средства за скъпи дрехи, все още можете да шиете точно това, което е подходящо за индивидуалност.

В продължение на почти 25 години Ан не можеше да сподели откритията си със света, защото тя се занимаваше със семейството, децата. И така, вероятно, не каза нищо, ако не и за лична трагедия.

Когато вече беше на 40 години, жената осъзна, че съпругът й отдавна я е променил с секретаря си и дори го е родил. Франц благодаря за това даде любовница една от печатните си къщи и модно списание.

Основател & # 171 + Burda Moden & # 187 + - 110 години: Как Ан Бурда завладява СССР

Всичко това болезнено удари Ан и Тя реши да даде развод. В хода на имота тя управляваше чрез съда грабване от верижни ръце Господарческия съпруг, който много модно списание, което не е популярно и е по-надеждно.

Тя отиде в случая с ентусиазъм и прехвърли всичките си идеи на страниците, като изпрати списание на публиката на жените, които нямат високи доходи, за да си купят скъпи неща и марка.

Основател & # 171 + Burda Moden & # 187 + - 110 години: Как Ан Бурда завладява СССР

Шивачите започнаха да работят с нея, които проверяват всички модели, зашити върху тях. Фотографите, които са заснели дрехи и списанието, започнаха да илюстрират качествено. И нещата отидоха нагоре.

След известно време грешният съпруг дойде с затлъстяване, а добрата Ан го простира, но изискваше любовницата с детето да се премести в друг град, който беше направен. Съпругът стана по-младия си партньор.

Първият брой на „Burda moden“ е пуснат през 1950 г., а първата стая е напълно изкопана и следователно спекулантите продават баланси на обращение на цени, дузарни пъти по-големи от източника.

След две десетилетия циркулацията достига 2 милиона и бяха преведени на 14 световни езика.

Основател & # 171 + Burda Moden & # 187 + - 110 години: Как Ан Бурда завладява СССРОсновател & # 171 + Burda Moden & # 187 + - 110 години: Как Ан Бурда завладява СССР

През 1987 г. Burda Moden стана първото чуждестранно списание, което избухва в съветското пространство. И нашите жени са луди.

Ан умря през ноември 2005 г., тя е на 96 години. Империя, построена от нея, оглавяваше най-големия син Хюбърт. Днес списанието излиза в 100 страни на 20 езика.

Основател & # 171 + Burda Moden & # 187 + - 110 години: Как Ан Бурда завладява СССР

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Georgi Petrov

    Как се е случило, че Ан Бурда е успяла да завладее СССР и да превърне своя списание в толкова голям успех? Какви преки причини и фактори са допринесли за популярността му в страната? Каква е била нейната стратегия и подход? Бих искал(а) да разбера повече за успеха на Burda Moden в СССР.

    Отговор
Добавяне на коментари