...

Мъже, наречени жени, които се считат за герои

Когато хората са помолени да изброят онези, които се възхищават най-много, те често споменават други мъже – така че е много хубаво, че на английския портал Reddit потребител Ксанхопанти зададе въпрос по различен начин. Той помоли мъжете да разкажат за жените, които смятат за герои.

Повече от 10 000 потребители отговориха на повикването, а отговорите бяха най-разнообразните: мъжете споменаха известни учени, безкористни активисти, ярки актриси и певица, исторически личности и съвременници.

Мъже, наречени жени, които се считат за герои

Жени, които трябва да се възхищават

  • Нощни вещици. Славата на безстрашните пилоти на 46-ия охраната бомбарментът преминава границата: тяхната смелост днес се възхищава не само в Русия, но и в Европа и САЩ.
  • Hedi Lamarr. Зашеметяващата красота на Холивуд също беше блестяща изобретателност. Така че тя е изобретила технологията, която е в основата на GPS, Bluetooth и Wi-Fi.
  • Малала Юсуфей. Едно младо момиче се бореше за наличието на образование за жените по целия свят. Дори тежката рана от ръцете на бойците не го прави срутване от избрания път.
  • Елизабет Фридман. Заслугите на първия американски криптограф, признат само след смъртта й, когато са били разсекретени, над които работи успешно.
  • Мария Склодовская-Кюри. Победител в Nobel награди по физика и химия и първата жена до учителя Сорбон трябваше да премине много тестове. Днес Мария се счита за най-известната жена учен през цялото време.
  • Жана на дъгата. Орлеанс, Дева, водеше на френските войски в векство и бяха изгорени по огъня като еретик. Във Франция все още се счита за национална героиня.
  • Хариет Табмън. Тичане от робство, Хариет освободи 70 души по време на 13 мисии, за да спаси поробените хора. Белия дом планира да улови табама на 20 долара в близко бъдеще.
  • Мери Шели. В ерата, когато жените трябваше да мълчат и се възхищават на успеха на съпрузите си, Мери написа легендарния римски „Франкенщайн“, на изтокването на всички произведения на съпруга си, писател и поет Пърси Шели.

Мъже, наречени жени, които се считат за героиМъже, наречени жени, които се считат за герои

Сред художниците, които могат да застанат в човешкия свят и да вдъхновят милиони жени, представители на силния секс споменаха Доли Партън, изпълнителя на ролята на легендарната Xena Lucy Lowess, както и розетка.

Всички жени, които заслужават възхищение, не могат да бъдат споменати в един списък. Героиня навсякъде, те са във всяко семейство и във всички области на живота. Те трябва да помнят за тях и да се опитат да се опитат да бъдат като малко като, развиват своята индивидуалност, смелост и доброта.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Adriana Petrova

    Какво ви мотивира да се идентифицирате като мъже, но да бъдете наречени жени и считате себе си за герои? Разбирам, че всеки има право на собственото си определение, но бих искал да разбера каква е вашата мотивация и как изживявате тази идентичност в ежедневието си.

    Отговор
Добавяне на коментари