...

Мъже, наречени черти, които са най-досадни в жените

Мъжете вече са тормозени, че дамите не са възхитени от навика си да не понижават тоалетната седалка, да разпръснат чорапи около къщата, постоянно да забравят за годишнините и други важни дати на живот заедно. Представителите на финия етаж могат да бъдат спокойни: техните сателити също имат претенции за тях, а списъкът им е много по-дълъг, отколкото можете да си представите.

Мъже, наречени черти, които са най-досадни в жените

Не е толкова безупречно, както изглежда

На въпроса „Какво ви досаждате в жените?- Мъжете не бяха мързеливи, за да споделят варианти – и някои от тях са доста неочаквани.

  • Дълги обвинения. Както трябва да очаквате, мъжете не разбират колко дълго да се обличат и рисуват. И тогава е толкова силно, за да възмущава, когато резултатът е твърде бавен.
  • Смущаваща безпомощност. Известно е, че мъжете обичат да идват на помощ на отлична дама в трудна ситуация, но някои дами идват твърде далеч, изобразяващи сладки глупави, които не знаят как да абсолютно нищо.
  • „Кражба“. Подобно на Джоуи от поредицата „Приятели“, мъжете не обичат да споделят дрехи и храна. Повечето от тях са раздразнени от сладката жена „боравене“ на техните тениски, и сцени като „о, колко апетитен външен вид)! Ще взема малко.
  • Устойчивост. Момичетата често мислят, че благодарение на твърде силния смях, те изглеждат по-отворени, но мъжете веднага изчисляват тези скромни, които само изобразяват душата на компанията.
  • Sysyuknya. Някои представители на силната половина на човечеството просто излизат от себе си, когато спътниците комуникират с тях, както при деца, злоупотребяващи с размери „коне“ и „крака“, особено ако отиват в характерния „карикатура“ глас.
  • Нерешителност. Особено когато става въпрос за избор на ресторант или филм.
  • Съвети за шофиране. Който е зад волана? Той е зад волана. Какво означава? Какви съвети той не се нуждае. Възраженията са безполезни.
  • Разговори, докато гледате филм или спорт. Жените успяха да следват парцела, да обсъдят с приятелката гардероб на главния герой и също така си спомнят забавен случай от работа. Мъжете предпочитат да се фокусират напълно върху това, което се случва на екрана, и много нервна, когато втората половина се интересува от правилата на играта или имената на играчите по време на излъчването на мача.
  • Напомняне за минали грешки. Човек може да бъде сигурен: ако е напуснал нещо, жената със сигурност ще му прости – и ще напомни за наблюдение във всяка следваща кавга, било то след седмица, месец или пет години.

Мъже, наречени черти, които са най-досадни в жените

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Моите запитвания към автора на този текст биха били следните: Как описанието „черти“ е избрано и защо е именно „най-досадни“? Според автора, какви са най-често срещаните черти, които може да изразяват досада в жените? Как авторът определя общо чертите на един пол и има ли разлики в тях в различните култури и световни региони? Каква е най-важната информация, която авторът иска да сподели с нас? Има ли съвети за жените, за да се справят с тези „досадни черти“?

    Отговор
Добавяне на коментари