...

Най-странните красота, за които хората бяха пияни

Винаги искате да бъдете красиви. По всяко време на годината, при всяко време, на всяка възраст. И за красотата хората могат да отидат за много жертви. В преследване на привлекателност много губят здрав разум. И тук нищо не може да спре, каквото и странно и дори ужасно да изглеждаше на онези, които обграждат тези „красота“ процедури.

От епохата и век има малко тук и следователно много от известните процедури премина през века и съществуват и така. Ако някой ви предложи друг иновативен метод за подмладяване, внимателно се грижи за него, а не от далечен античен той идва?

Най-странните красота, за които хората бяха пияни

Бани за подмладяване

Древни гърци и римляни, и жени, и мъжете Сали вярваха, че специалните бани ще помогнат да станат по-млади и по-красиви. Същността на процедурата беше, че във водата е въведено значително количество крокодили. За да се подобри цвета на кожата, се препоръчва различна рецепта – крокодилният носител в големи количества се смесва с влажна кал.

В този скица сам целият аристократ от онова време е напълно потопен и го оставил там няколко часа. Отхвърленият и „ароматният“ един от екипажа, разбира се, привлече мнението и вниманието на другите. Опцията е печеливша.

Най-странните красота, за които хората бяха пияни

Ключалки с блясък и блясък

Широко разпространената популярност в Древната Арабия използва процедурата, която се счита за засилена за косата. Смята се, че къдриците след като придобиват невероятен блясък и блясък. Дами в продължение на часове, които бързат косата им в урината на камилите. Течността е специално събрана от бедуини по време на прехода в пустинята и след това го продават.

Най-странните красота, за които хората бяха пияни

Избелващ грим

Модата на Белил за лицето първо въведе кралица Елизабет. Дамите се опитаха да посрещнат стандарта на красотата и мъжете не изостават зад тях. Лицето беше избрано до такава степен, че започна да прилича на гипсова маска. Но не за нас да преценим колко е привлекателен, а не това е важно. Най-важното нещо, което Белил е направено въз основа на отровна смес от олово и оцет. Всички знаеха за това, редовно третирани с лекари огромни язви по лицето, понякога умираха от олово интоксикация, но упорито продължават да се радват.

Най-странните красота, за които хората бяха пияни

Диета за загуба на тегло

Преди няколко десетилетия, много опасен начин за отслабване с паразити бе натрупал безпрецедентен обхват. Долната линия е, че човек доброволно пиеше хапчета с паразитни кисти. След известно време кистите се превърнаха в ларви, и тези при възрастни хора, и тези хора живееха вътре в загуба на тегло и за сладката душа на Будал всичко, което всички полезни вещества, изядени от тялото.

Тогава беше предложено да се повиши паразитът и да започне друг курс. Някои червеи са постигнали дължина на метър, ранени вътрешни органи. По целия свят, броят на заболяванията, страдащи от болести и деменция.

Най-странните красота, за които хората бяха пияни

С излишната коса

Епилатацията в началото на миналия век не е процедура за слаба. Жените да се отърват от излишната растителност по тялото, заместват тялото им под рентгенови лъчи. Такава епилация обикновено има много тъжен резултат – косата падна не само върху краката, но и на главата, туморите и радиационното поражение бяха постепенно развити.

Най-странните красота, за които хората бяха пияниНай-странните красота, за които хората бяха пияни

„Жива“ руж

Красавиците обичаха красотите на всички времена. Но една от най-красивите жени в историята претърпя специална тежест за бързи – египетски. Тя е изчерпала глина и смлени малки бъгове. Може би това е една от първите рецепти, които историците са известни със сигурност. И по стъпките на Нипетити тълпите от поредици вървят дълго време.

Най-странните красота, за които хората бяха пияни

червени устни

Индийски жени, докато изобретяването на червила разбираха как привлича устните на червено. За постигане на такъв ефект, те почти постоянно трябваше да дъвчат листата на Ветил. С почивки за песни и танци, разбира се.

Ветил не само рисува устните си в правилния цвят, но и бързо унищожи зъбите на красотата и много често причината за рак на кухината.

Най-странните красота, за които хората бяха пияни

Отстраняване на грим

За премахване на грима понякога не е достатъчно. Ето защо жените от древни времена използват птичи постеля за тази цел. Първоначално беше да започне да се прилага с такава цел на японските гейшове, които носят цял ​​дебел слой грим по лицето. Отпадъци, богати на азотни съединения, които са опасни за кожата, и затова опитни грид вече не са в състояние да не прилагат грим с времето – няма красота, само за да скриете язерите по бузите.

Обучение на лицето

Веднъж ями по бузите се считат за истински признак на красота, женственост. Но как да бъде тези, които нямат родени? В началото на миналия век решението е намерено – изобретен специален симулатор, който е два дръжки с плътна пролет. Охлювите се образуват почти механично. Процедурите бяха много болезнени, но дамите от душата вярват, че тя би помогнала да намери желаните ями. Не винаги. Много по-често имаше увреждане на лицето на фрактурите на костите на лицето.

Перуки

Дългата коса през средновековието се смяташе за шикочна и модерна мода. Но те се съхраняват така, че не всички, но исках много. Дамите често носят перуки и шарка, залепване на изкуствена коса със собствените си с помощта на животинска сала. Ароматът все още стоеше, и най-вече харесваше дори рицарите и лордовете, но мишки и плъхове.

И затова любимите перуки на дамата трябваше да съдържат в клетка, където нещата бяха сгънати през нощта, за да не получат гризачи.

След това по някакъв начин е неудобно да се оплакват от факта, че е неудобно да спите в Бигда, а епилацията от восъка отнема масата на търпението и разваля нервите.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nikoleta Dimitrova

    Мога ли да получа конкретни примери за тези „най-странни красоти“, за които хората са тряснали? Заинтригуван съм да науча повече за интересни и необичайни ситуации, в които хората са били пияни!

    Отговор
Добавяне на коментари