...

Наречени 10 грешки, които жените най-често признават на първата среща

Обикновено сме много притеснени преди първата среща. И няма разлика на колко години сме около 17 или 57. Има безпокойство и винаги ще. Повечето от всички психолози смятат, Жените се страхуват да не намерим общ език с човек. Не е ясно как да се държиш, как да изглеждаш така, да ми харесваш, да мълчиш или да говориш. Много неща са неясни и болезнени преживяват фин секс представител, преди да отидат на първата среща с човек.

Психолозите решиха да им помогнат и Свързан с един вид бележка. Тази работа е извършена от персонала на Харвардския университет. Те отбелязаха, че появата на дамата е много важна за мъжете, но дори и роклята на работата на видния дизайнер и безупречен грим не е в състояние да произведе желания ефект, ако жената позволява поведенчески грешки. Най-често срещаните специалисти и представени в техния „мамят лист“ за момичета и жени.

Наречени 10 грешки, които жените най-често признават на първата среща

Чат по телефона

Тук имаше не само разговори, но и кореспонденция в пратеници и социални мрежи. В идеалния случай просто деактивирайте телефона за дата или да го оставите изобщо у дома. Но, да кажем, че сте важен служител и по всяко време можете да се обадите на властите по текущи проблеми, или не можете да оставите мобилен дом, защото можете да започнете да търсите роднини.

В този случай телефонът си заслужава да постави вибрациите, което не е да прекъсне разговора със безсрамно силно повикване. Трябва да се извините на събеседника и бързо да говорите по телефона точно в присъствието му, така че той не мисли, че имате някои ужасни тайни, тайни и „скелети в килера“.

Мъжете обикновено не продължават взаимоотношения с жена, която е на първа среща През цялото време, когато разговарях по телефона с някого, и продължавах да „лижа“ снимки на приятелки.

Наречени 10 грешки, които жените най-често признават на първата среща

Неправилни въпроси

Има теми, за които мъжете не са готови да говорят изобщо. Има теми, към които те не искат да кажат точно на първата среща. И трябва да направите максимум часовник, така че от първата минута от запознанства е интуитивно да се чувствате какви теми на този човек.

Ако нямате значение с интуицията, опитайте се просто да избягвате въпроси за точния размер на доходите си, бившите лични взаимоотношения, проблемите с интимните имоти.

Наречени 10 грешки, които жените най-често признават на първата среща

Говорете за работата

Никой, разбира се, не забранява доклада, къде и с когото работите, каква е вашата работа, попитайте за същото в събеседниците, но не трябва да бъдете твърде задълбочаващи се в производствени тънкости и тайни, да се оплакват от незначителна заплата, вредна босове и никъде.

Тя непряко да ви характеризира като гладка природа, която е непоносимо трудно да се намерят общи интереси, и следователно човек, който е слушал вашите оплаквания към идиотския готвач, е малко вероятно да ви покани на втората дата.

Брак в перспектива

Представители на силния етаж по-дълъг „зрял“ за сериозна връзка. Ето защо, по правилния начин да се изплаши, човекът ще обсъди възможен брак с него в бъдеще. Не съветвайте, че мечтаете да се ожените, да играете сватба в стила на Чикаго, раждайте пет деца. Тези разговори закъсняват.

Наречени 10 грешки, които жените най-често признават на първата среща

Предлагайте да плащате наполовина или напълно

Ако човек ви се обади за вечеря в ресторант, той обикновено е готов за разходи. Вашето предложение за заплащане на половината от сметката след вечерята може лесно да премине цялото впечатление – човек може да бъде обиден. Вторият вариант е още по-малко приятен. Ако в човек има нещо от Алфонс, дори ако най-малкото, той любезно ще ви позволи да му помогнете да платите, но тогава винаги ще правите същото нещо навсякъде, но един ден вие сами няма да забележите как ще седне на вашето шията и платите ще започнете не само общите, но и неговите лични сметки.

Наречени 10 грешки, които жените най-често признават на първата среща

Маниери

Мурх – винаги знак за фалшив. Не смятайте мъжете по-глупави, отколкото са. Повечето от тях са лесно способни да хванат тази фалшива и химия. Такива дами са напълно интересни дори за краткотрайно флирт. На нещо по-сериозно, когато изобщо не можеш да броиш.

Наречени 10 грешки, които жените най-често признават на първата среща

Индикации и коментари

В един човек със сигурност има майка, сестра, някой, който по някакъв начин го издига. Малко вероятно е той да го харесва, ако жената, с която мисли да го посрещне от първата среща. Независимо дали е погрешен в стреса на думата, не харесва предложението, не си спомня датата на обсадата на Бастилията, дори не мисля, че забележите неточности и грешки.

Наречени 10 грешки, които жените най-често признават на първата среща

Тишина

Това се случва, ако и двата партньора имат постоянно преди датата и напрежението. Ако не подкрепите разговора, тогава човекът ще падне двоен товар. Ако отговорите само на въпросите „да“ или „не“, той ще има чувството, че сте среща. Психолозите препоръчват да е жена да следва своевременното попълване на паузите, които възникват в разговора.

Наречени 10 грешки, които жените най-често признават на първата среща

Доминиране и лидерство

Дори ако сте свикнали да водите, за известно време трябва да забравите за тон на отбора, обикновени нотки в глас и желание да решите всичко. Повечето мъже като огън се страхуват от такива дами, защото днес тя „изгражда“ подчинени днес, а утре, ако всичко върви и е принудено да март под тъп.

Наречени 10 грешки, които жените най-често признават на първата среща

Благодаря за комплименти

Ако една жена, благодарение на покривите, я накара, тя проявява поне живота си. С каменна лице, за да посрещне потока от приятни думи – това е някак не в човека. Не стойте и не оспорвате комплиментите, направени за вас, дори ако изглежда, че събеседникът е луксавит или откровено по-плосък.

Наречени 10 грешки, които жените най-често признават на първата среща

Първата дата ще продължи, ако жените се придържат към тези препоръки, смятат, че психолозите смятат. И за него със сигурност ще последва втората, третата и така нататък.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Georgi Petrov

    Какво мислите за принципните грешки, които жените най-често признават на първата среща? Смятате ли, че тези грешки имат по-голямо значение от качествата на жените като цяло? Има ли възможност за промяна или са неизбежни? Бихте ли приели такива грешки от потенциалната ви партньорка или бихте ги пренебрегнали? Споделете вашето мнение!

    Отговор
Добавяне на коментари