Не прави това! Какви са основните грешки на първата среща с жените

Психологът Иван Серочлен се нарича най-големите грешки, които правят почти всички хора на първата среща. Първата среща със сигурност ще се тревожи както за жени, така и мъже, но е важно да се разбере, че отивате да се срещнете със същия човек като вас сами. Не е нужно да се опитвате да изградите някого и всички по-нервни.

Не прави това! Какви са основните грешки на първата среща с жените

Грешки, които правят мъжете на дата

Списък на главата непростима грешка за мъжете – късно. Ако за една жена може би е позволена, и дори за предпочитане човекът не рисува такъв акт. Психологът каза, че е невъзможно да се срещне с жена с жена, за да закъснее по някакъв начин, тъй като именно точността може да направи добро впечатление върху него.

Serotchenko нарича също така безкраен диалог. Човек не се препоръчва да не се преустанови да говори за себе си, дела и детство, пренебрегвайки настроението на жена. Най-вероятно тя се отегчава и иска да напусне. По-добре е да говорим за всякакви неутрални теми, да намерите какво на двете (ще бъде лесно да се разбере дали следвате отговора на събеседника).

Не се оплаквайте от живота на непознат жена. Според психолог, жените не го харесват. По погрешка човек вярва, че една жена ще го разбере и съжалява, но това е очевидно заблуда. Изобилието на жалби е само плашители.

В допълнение, много мъже са твърде бързи: те започват да приемат жена на ръка или да се прегръщат зад кръста, по-добре е да се избегне на първата среща на физическа конвергенция, тя може да не харесва жена. Всяка жена чувства натиск и от него, както знаем, психологически неудобно.

И накрая, можете да добавите още няколко точки: хумор и смазочни финали. Хуморът, разбираем само от човек, едва ли ще се смее една жена, напротив, тя ще бъде неудобна, защото трябва да се смеете за компанията, така че човекът да не се чувства глупав.

Смазкият финал е странно сбогом. Ако една жена не търси целувка, не е нужно да го правите. По-добре е да се каже тихо сбогом, да го придобиеш и намек, че би било добре да се срещнеш отново.

Прочетете повече  Не купувайте нищо и не гледайте 100! Най-потвърдена покупка на Lifehaki
Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 4
  1. Yanislav

    Какви са някои от честите грешки, които хората правят при първата среща с жените и как можем да ги избегнем? Има ли някакви специфични съвети, които да помогнат да се направи първата среща успешна?

    Отговор
  2. Ivaylo

    Какво смятате за най-честите грешки при първата среща с жени и как да ги избегнем?

    Отговор
  3. Rumyana Georgieva

    Какво наистина се счита за основни грешки при първата среща с жени? Може ли да споделите някои съвети или опит в тази област? Бих искал да разбера как да бъда успешен при първата среща с потенциална партньорка. Благодаря предварително!

    Отговор
    1. Yanko

      Основните грешки при първата среща с жени са обикновено свързани с лошо поведение или комуникация. Някои от тях включват липса на внимание към жената, грубо или нереспектно поведение, говорене само за себе си и прекалено натрапчиви действия. За да бъдете успешен при първата среща, бъдете внимателни и учтиви, слушайте я внимателно, задавайте въпроси и проявете интерес към нея. Също така, бъдете автентични и искрени, без да се стремите да се представите по-добре от реалността. Важно е да бъдете себе си и да не се стеснявате да бъдете уязвими пред нейните очи. Накрая, не бързайте с физически контакт, действайте според нейните сигнали и желания. Бъдете открити за комуникация и готови да се запознаете с нея и да я разберете по-добре. Успех!

      Отговор
Добавяне на коментари