...

Не прави това! Козметикът говори за сериозни грешки, които можете да направите с кожата си

Когато става въпрос за грижа за лицето, много попадат в ступор. Не всички дори познават своя тип човек и затова те се грижат за него.

Не прави това! Козметикът говори за сериозни грешки, които можете да направите с кожата си

Оказва се, че дори най-фанатичните бротиголици правят грешки, свързани с грижа за лицето. Сега ще научите за тях и няма да бъдете разрешени!

Често драскането

Face Scrub е отличен инструмент, който ви позволява да се отървете от черните точки (Белти и „чиста линия“ е особено популярна) и направете кожата гладка. Но това е само ако се използва за използване 1-2 пъти седмично (ако кожата е суха – достатъчно 1 път, или дори 1 път за 2 седмици).

Прекомерното сканиране може да предизвика проблеми с кожата: тя ще стане пилинг и покрит с възпаление. Всичко е добро в умерени количества!

Малко вода в тялото

Козметиците вече са уморени да повтарят тази вода е ключът към дълголетието, здравето и красотата. Но не става дума за течност, а за вода. Ако вашите планове не са включени в кожата преди време, тя е отегчена: тя стана отпусната и затъмнена, пийте колкото се може повече вода!

Според това кой, 30 мл се счита за норма за човек. вода на 1 кг. Тежест. Помислете колко много ви трябва, в зависимост от теглото или да проверите с таблицата.

Спи на корема

Ако любимата ви поза в една мечта – на стомаха, прегръщайки възглавницата, ще ви разочароваме. Първо, лошо е, че лицето е спуснато, което ще доведе до преждевременни бръчки, второ, в тази позиция, кожата ви не диша.

Където води? На сутринта ще видите актьорско и скучно лице, което едва ли можете да го харесвате. Изберете по-подходяща поза за сън и не забравяйте да използвате нощен крем.

Измиване на топла вода

Най-неуспешно решение е да се измие гореща вода. Дори ако искате да загреете през зимата – няма нужда да подреждате кожата такъв стрес. Кожата е много чувствителна към температурите, а горещата вода се отразява отрицателно.

За измиване на оптималната температура – стая (36 градуса). Ако нямате възпаление и рани на лицето си – разтрийте лицето си с кубчета лед, това ще се възползва само.

Мръсни четки

Не забравяйте да промените козметичните четки от време на време, които използвате. След като ги използвахте в грим, прах и кожата на кожата остава в селото. Какво е лошо? Всичко това по-късно ще повлияе на лицето ви!

Почистете четките и четките след всяка употреба.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Viktor Petrov

    Какви са тези сериозни грешки, за които говори козметикът? Моля, споделете повече информация, за да можа да се предпазя и избегна тези грешки с кожата си. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари