...

Не купувайте нищо и не гледайте 100! Най-потвърдена покупка на Lifehaki

Момичетата прекарват големи количества, за да носят косата, ноктите и кожата, но всичко, от което се нуждаете, за да се грижите за себе си, може да бъде у дома!

Не купувайте нищо и не гледайте 100! Най-потвърдена покупка на Lifehaki

С началото на пролетта всяка жена иска да изглежда обновен и добре поддържан. И за това има доказани начини.

Слаба коса: многократно масло

Дори и да нямате такива средства у дома, може да се купи в аптека – разходите за масло не повече от 50 рубли. На многобройни ревюта на момичетата, маслото им помага да направят коса с дебелина и предотвратява загубата на коса. Вземете маслото и го увийте в кожата на главата с масажни движения. След 15 минути измийте маската.

Оток под очите: зелен чай

Всички ние сме живи хора и от време на време сме ужасно да се грижим в огледалото. Без паника! Направете зелен чай в торби от вечерта и премахнете във фризера. На сутринта те ще ви помогнат да се справите с оригиналните в очите – просто задръжте торбите по проблемни зони 1-2 минути.

Акне: Вазелин

Този прекрасен агент вече е оценил много момичета. Вазелинът е бюджет и най-важното ефективно средство в борбата срещу акне. Прилагат последователност в проблемни области и след покриване на хранителния филм. Мокри кърпа за гореща вода и сложи върху филма. След 3 минути след изваждането от кожата на филма, изплакнете петрола и стиснете кожата, така че лесно да стиснете акне.

Тънки устни: етерично масло

Закръглени, съблазнителни устни – мечтата на много момичета. Но какво да правя, ако природата не одобрява с такова богатство? Опитайте се да направите хигиенно червило! Вземете някакъв буркан (например от блясък) и капейте в него 2-3 капки масло от мента. Смесете и компактната консистенция с памучна пръчица. Готов! Остава да се постави върху устните.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 2
  1. Atanas

    ! Защо не трябва да купуваме нищо и не гледаме 100? Какво е това Lifehaki и защо е толкова важно? Има ли някаква причина за това предупреждение или е само съвет от автора? Бих искал да разбера повече информация, преди да взема решение.

    Отговор
  2. Emil Todorov

    Защо трябва да се избягва покупката на Lifehaki? Какви проблеми може да възникнат при тази покупка и кое е основното основание, поради което не бива да се гледа 100?

    Отговор
Добавяне на коментари