...

Основните грешки, които издават не тежка жена, стана известна

Споровете са в ход за красотата на жените: някои вярват, че красотата идва от искрящите очи с доволен живот на жена, други подкрепят използването на пълнители и пластмаси, вярвайки, че жената трябва винаги да се стреми към съвършенство.

Грешките, които ще бъдат извикани тук, са неприемливи за всички жени и лесно могат да направят красива „dugushk“.

Основните грешки, които издават не тежка жена, стана известна

Стоп: 5 навика неприемливи за жените

Лоша коса

Красива и лъскава коса – мечтата на много жени. Но какво да правя, ако природата не подкрепя красивия секс представител на красив параклис? Да, нещо! Просто не забравяйте да миете косата си – „дебелата“ главата не рисува никого.

Странни миризми

Дори най-добре запазеното и привлекателно момиче може да развали всички впечатление за себе си, ако ухото миришеше. Разбира се, тя трябва да се измива и да не позволява неприятни миризми на тялото. Е, не забравяйте – от яденето лук е по-добре да се въздържате, ако е планирано да отиде някъде.

Маникюр

Няма нужда да се превърнете в често срещан козметични салони, не достатъчно, за да хапят ноктите си и да предотвратите маникюрата за топене – такива тенденции са подходящи само за юноши.

Не много ослепителна усмивка

Зъбите винаги обръщат внимание. Не е необходимо да ги избелите до снежни или вложки на фасети (въпреки че белите и чистите зъби добавят жена на привлекателност). Достатъчно, за да лекува кариес и не забравяйте да ги почистите.

Крака като кактус

Момичетата на Европа вече практикуват в ходене с космите, но епилациите обръщат голямо внимание в Русия. Шипове на краката могат да развалят цялото изображение.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Adriana Petrova

    Честита Нова година! Моля ви, можете ли да споделите повече информация откакто имат само заглавието на текста? Искам да разбера по-детайлно какви са основните грешки, които неправилна жена прави. Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари