...

Тя стана известна защо жените изглеждат по-възрастни хора

Мнозина не могат да се съгласят, но фактът е очевиден – повечето жени изглеждат като по-възрастни мъже-мъже. За да сте сигурни, че можете да сравните холивудските звезди на различни етажи. Тази година, например, Winon ездач и Джаред лято навършиха 49 години, но те не са като връстници ..

Тя стана известна защо жените изглеждат по-възрастни хора

Биология и здравословен начин на живот

Ако вземем предвид биологичните особености на женския и мъжкия организъм, тогава кожата на мъжете е много по-гъста жена. Дермисът има по-голям брой колагенови влакна, на средните кожени мъже по-дебели от 25%. При жените първоначално тънка кожа, така че възрастта на възрастта е по-забележима.

Учените проведоха изследвания. Оказа се, че на биологичното ниво на жените по-възрастни от дългогодишните мъже в продължение на 15 години. С началото на менопаузата при жените престава да произвежда допълнително хормон, отговорен за производството на колаген.

Смята се, че с 35-40 години жените престават да се грижат за себе си, мислейки, че „нищо няма да помогне“. Спорен проблем. Всъщност, след 40-те по-тежки, за да постигнат видими промени в външния вид, отколкото в младостта си, освен това, не всяка жена се отличава с издръжливост. Въпреки това, мъжете могат да „потят“ дълго във фитнеса, което им позволява да се поддържат във формата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rositsa Koleva

    Защо жените изглеждат по-възрастни хора? Дали това е обществено приемливо или само е стереотип? Има ли научни обяснения за физическите и психологическите причини зад това явление? Как можем да избегнем тази стереотипна перцепция и да се фокусираме върху индивидуалността и вътрешната красота на всяка жена, независимо от възрастта й?

    Отговор
Добавяне на коментари