...

Изгубена дъщерна принцеса Даяна? Американската жена стана известна с факта, че лейди Ди

Американската жена е много подобна на Princess Diana Feathers лице: очи, усмивка.

Както се оказа, момичето живее в Америка и рокли, сякаш живее през 70-те години.

Изгубена дъщерна принцеса Даяна? Американската жена стана известна с факта, че лейди Ди

Напълно промени стила и стана известен

Роуз Уан Рей напълно промени стила си преди 5 години, когато сериозно се интересува от групата ABBA. Блондинската красота промени гардероба си и направи прическа като лейди Ди.

Благодарение на новия образ, Rose стана известен в Instagram – беше трудно да не се обърне внимание на необичайния стил на момичето.

Изгубена дъщерна принцеса Даяна? Американската жена стана известна с факта, че лейди Ди

В сметката си в Tiktok тя премахва ролките и преподава потребителите на ретро прически. Роза привлече около 600 000 абонати в момента.

Не толкова отдавна, беше дори написано от медиите: „Изгубена дъщерна принцеса Даяна“. След като се опита, той наистина стана много подобен на нея.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Dimitar Petrov

    е била нейната дъщерна принцеса. Каква е вашата мнение? Вярвате ли, че тя е изгубила своята дъщерна принцеса Даяна или нямате никакви съмнения в резултатите от разследванията?

    Отговор
Добавяне на коментари