...

Как да се чувстваме като принцеса: легендарната рокля на принцеса Даяна се продава с търг

Легендар Черна вечер рокля принцеса Даяна Поставете за продажба и го купите и се чувствате като принцеса вече може всеки, ако има достатъчно средства. Диана нарече кралицата на човешките сърца, благотворителната й дейност слезе в историята. Но Даяна също ще бъде запомнена от факта, че е и остава реално Стил на иконата, Във всеки случай такова заглавие е било възложено официално и никой не го е отменил.

Black Long рокля с монтиран силует е станал Легенда. В него Даяна се появи за първи път на вечеря в Белия дом по време на приемането в САЩ. Има и рокля за принцеса танцува с млад Джон Траволта.

Как да се чувстваме като принцеса: легендарната рокля на принцеса Даяна се продава с търг

Рокля за член на британското кралско семейство създаде световно известния мозък – Виктор Еделщайн.

Даяна все още се опита и да продаде тази рокля. Управляван от продажбата на средства, които тя планира да изпрати благотворителност. Но тогава облеклото не намери купувача.

Вечерна рокля шевна кадифена плат. Симон отваря рамене, подчертавайки техните линии. 9 декември от тази година в Лондон ще бъде търг „Кери Тейлър“. Това е върху него, че роклята на Даяна ще търси новия си собственик.

Първоначалната стойност на облеклото е декларирана като 350 000 паунда. Това е почти 29 милиона руски рубли. Въпреки това, аукционните организатори са уверени, роклята на Даяна бързо ще намери купувача. Тъй като самата принцеса искаше, обърнати средства ще бъдат насочени към благотворителни цели.

Как да се чувстваме като принцеса: легендарната рокля на принцеса Даяна се продава с търгКак да се чувстваме като принцеса: легендарната рокля на принцеса Даяна се продава с търг

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Miroslav Petrov

    Как можем да сме уверени, че роклята на принцеса Даяна е легитимна и истинска? Бихте ли ни дали повече информация за процедурата на търга и къде можем да следим продажбата на роклята?

    Отговор
Добавяне на коментари