...

Александър Василиев придоби рокчетата на певицата на Юлия в началото за лична колекция

Известен телевизионен водещ и моден критик Александър Василиев попълни личната си колекция от тоалети Рокли на певицата в Юлия. Тоото му подаде майка на покойния певец Тайзия мидея.

Василеев призна, че това е важно събитие за него. Той събира колекция от нещата от известни хора в продължение на няколко десетилетия и роклите на Юлия – безспорна украса на тази колекция.

Александър Василиев придоби рокчетата на певицата на Юлия в началото за лична колекцияАлександър Василиев придоби рокчетата на певицата на Юлия в началото за лична колекция

Самият той призна, че отдавна е мечтал да получи някои сценични образи на художника, но той се смеси, за да поиска такава полза от роднините на самото начало.

Те са трудни за загуба и такова искане може да изглежда неетично. Тъй като инициативата за предаване е от тях, Василеев просто не намери силата си скромно.

Стилът на Джулия съм сигурен, че Василеев, много изветрял се, мислеше за най-малкото. Някои неща са изненадани. В близко бъдеще Александър възнамерява да разкаже повече за всяко прехвърлено нещо. Това очаква с нетърпение феновете на Юлия.

Александър Василиев придоби рокчетата на певицата на Юлия в началото за лична колекцияАлександър Василиев придоби рокчетата на певицата на Юлия в началото за лична колекция

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stanimir Georgiev

    Каква е ценността на рокчетата на Юлия, които Александър Василиев придоби за своята лична колекция?

    Отговор
Добавяне на коментари