...

Като ученичка: Мирослава Карпович, последвана от нов образ

Всеки знае актрисата Мирослав Карпович на телевизионния сериал „Папина дъщери“. Там актрисата изиграла флиртен женско момиче Маша, която се интересуваше от мода и момчета. В живота на актрисата, също модерен и обича да експериментира с външен вид.

Като ученичка: Мирослава Карпович, последвана от нов образ

Изображение на ученичка

Този път 35-годишният Мирослава Карпович подрежда фотосесия, на която тя се появява в образа на флиртен ученик. Феновете бяха възхитени!

Актрисата носеше тъмна рокля с бяла яка. След като се обърна към главата на Убуков, Карпович се усмихна широко. Тя направи естествен грим и леко облечена в бяла коса.

– Не мога да откъсна очи!““ Толкова си красив!»“ Виж перфектно „,“ отиваш „,“ Чудесно!“Най-красивото“, „наистина се усмихваш“, „Миленко“ – коментираха актрисата фенове.

Като ученичка: Мирослава Карпович, последвана от нов образ

Мирослав Карпович обича да изпробва нови образи на себе си и си струва да се отбележи, че това се оказа много сладко.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Reneta Georgieva

    Каква е мотивацията на Мирослава Карпович за смяната на образа си и какъв нов начин на изява очаква да постигне?

    Отговор
Добавяне на коментари