...

Бутон от дъщерите на DADDY & # 187 + вече не комуникира с Карпович и Арзамасова

Както знаете, всеки актьор има една смислена роля, която „се придържа към него“ до края на живота. Това се случи с Катрин Старбова – момичето непрекъснато се нарича цел, както наричаха и колегите за стрелба в „дъщерите на татко“, въпреки че тя отдавна е нараснал.

Катрин отдавна е взела решението да напусне филмите, сега момичето учи в Московския държавен университет в медицинския факултет. Тя каза защо е приела такова решение: няма нови предложения за работа в киното не са получили и не може да ги чака – да живеят по някакъв начин.

Бутон от дъщерите на DADDY & # 187 + вече не комуникира с Карпович и Арзамасова

Проектът приключи – връзката е счупена

След затварянето на проекта „Дъщеря на татко“ на актрисата, действайки ролята на привързаност, счупи комуникация с актриси, които бяха нейните филмови сестри. „За мен серията е това, което ми се е случило дълго време. Причината не е, че не обичам да снимам. Само един герой се вижда в мен, но нищо не остава от бутона „, сподели Старшова.

Наистина, момичето отдавна е нараснало – това е неприятно, когато продължавате да атрибурате функции, които вече не са в мама.

Бутон от дъщерите на DADDY & # 187 + вече не комуникира с Карпович и Арзамасова

Между другото, Екатерина Старшова спря да общува не само с „сестрите“, но и с Александър Алешко, който играе олигарха. Причината за това е голяма разлика в възрастта. Поради тази причина Старшова обяснява, когато тя бъде зададена защо комуникацията с колегите в проекта (т.е. „сестрите“) не се държат.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Ivanova

    Изглежда, че Бутон от дъщерите на DADDY вече не комуникира с Карпович и Арзамасова. Защо смятате, че това се случва и какво предизвика такава промяна в комуникацията между тях? Има ли някакви видими причини или са признаци за напрежение между тях? Бихте ли споделили повече информация, за да разберем ситуацията по-добре?

    Отговор
Добавяне на коментари