...

Кейт Мидълтън се появи преди феновете в нов образ: вместо рокли от маратонки и тениска

Херцогинята на Кеймбридж е свикнала да се вижда в сложни рокли и пети, но като отиде на среща с доброволци, помагайки на семействата с деца, предпочита да бъде удобен лък: бяла тениска, розови панталони и маратонки.

Кейт Мидълтън – красота, и всяко изображение на лицето й, което беше отбелязано от последователите на Instagram. Той поддържа естествена красота – този основен акцент се крие в него.

Кейт Мидълтън се появи преди феновете в нов образ: вместо рокли от маратонки и тениска

Изображението е стилно, но херцогинята забрави за средствата за защита

Разхождайки се около Butters Park, Kate комуникира със семейства и доброволци, нуждаещи се от помощ. В акаунта на Instagram, дворецът Кенсингтън се появи снимки, на които херцогството Кеймбридж сладък говори с една от майките и се опитва да разбере за трудната ситуация.

Много хора бяха загубени, но други абонати останаха объркани. Участниците в срещата, включително Кейт Мидълтън, не използваха средствата за защита.

Кейт Мидълтън се появи преди феновете в нов образ: вместо рокли от маратонки и тениска

Херцогинята дойде на всички предишни срещи в маската, според правилата и този път не беше поставено. Защо не го направи?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Asen Marinov

    Кейт Мидълтън изглежда различно в новия си образ, облечена с маратонки и тениска. Интересно е какво предизвика тази промяна в стила й и дали това е нова тенденция в модата?

    Отговор
Добавяне на коментари