...

& # 171 + разтопено като куче. Просто ужас на някои!Larisa Guzeeva придоби тегло след ваканция за сала

Водещ „нека се оженим“!»Лариса Гузеев не е срамежлива в изразите си. Тя може смело да назове госта на програмата с глупак или да декларира жена „в челото“, че времето й излезе, добър младоженец ще бъде много трудно да се намери. Но тя го харесва на мнозина.

Много хора, подписали в Гузейев в Instagram, които следват живота й и провеждат спорове в коментарите.

& # 171 + разтопено като куче. Просто ужас на някои!Larisa Guzeeva придоби тегло след ваканция за сала

Оплаквания от допълнителни килограма

Изглежда, че масата на 61-годишния телевизионен водещ на почивка е изобилствал. Този месец тя спечели допълнителни килограми, но няма да остави всичко, както е. Преди следващата стрелба на програмата на Лариса Гузеев, реших да направя снимки от grimvagen. В рамката тя се появява в халат с готови грим и козина.

„След новата година започна нова работна седмица. Саша, любимата ми и пропуснах като куче на тези новогодишни кошчета. Просто ужас от някакъв вид, трябва да вземете за себе си „, оплакват се до абонатите на Гузеев. Саша е стилист, който е с нея на закрито.

& # 171 + разтопено като куче. Просто ужас на някои!Larisa Guzeeva придоби тегло след ваканция за сала

След това Гузейев реши да завърши положителна бележка. Тя благодари на абонатите, които го правят комплименти за външен вид: „Толкова съм хубаво да получа добри коментари от вас. Радвам се, че харесвахте прическата на Сашкин с бретон. Желая ти всичко най-добро. „.

Лариса Гюзеева също така каза и за присвояване, че се опита да помирише халат, но едва излезе на него. – Надявам се, че и да страдате, като мен, така че да не разочаровам. Нека отслабваме заедно!“- адресирано до феновете телевизионен водещ.

Феновете смятат за красива Лариса във всяка тежест, но без значение как е, тя сериозно възнамерява да отслабне!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Iva Petrova

    Здравейте, не мога да не забеляза вашата коментар и се чудя, каква е връзката между изразът „разтопено като куче“ и притежателното тегло на Лариса Гузеева след ваканция за сала? Може ли да обясните или по-точно да ни запознаете с тази ситуация? Бих бил рад да разбера повече за това, за да мога да ви помогна с вашите въпроси и коментари.

    Отговор
Добавяне на коментари