...

Почивка промени хората: необичайна ksenia sobchak на ваканция снимка

Folloviers не признавайки плячката Ксения Собчак на картина с почивка, която пуска в instragram.

Почивка промени хората: необичайна ksenia sobchak на ваканция снимка

38-годишният телевизионен водещ подписа снимката „добра в Адлер през лятото!“. Той наистина изглежда спокоен и удовлетворен, който позира с мокра коса, без капка козметика по лицето.

За снимката Shoot Ksenia избра скромен рубън рокля, поставяйки върху него руба-oversisiz i am studio. На краката – сандалите на Херма. Roushk огърлица подчертава крехкостта на една жена.

Феновете бяха объркани, в нужда чрез обсъждане на променения фаворит. Комплиментите, които тя прилича на много момиче, нежна, не като себе си.

Но имаше и ядосан, нуждаещ се от критика на обикновен образ, обикновено ярък Собчак: „грозно, избледнял“, забравих да нарисувам лице, „където веждите?“.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rositsa Ivanova

    Каква е свързана с почивката си промяна при хората? Ксения Собчак изглежда необичайно на снимката, но дали личи и различие в нейното поведение или възгледи след това пътуване?

    Отговор
Добавяне на коментари