...

Идеалното бяло куче е станало синьо, след като се опитва да яде касета

Когато домакинята видя кучето си в необичайна форма – не можеше да съдържа смях. Реши да вдигне настроението и други, като постанови снимките на домашния си любимец в мрежата. Рози порода Бишон Фриз 7 години. Тя се чудеше какво беше в кофата за боклук. Докато 50-годишният Трейси е нейната любовница, почива в хола, Рози намери касета от принтера в боклук.

Идеалното бяло куче е станало синьо, след като се опитва да яде касета

С рози нещо не е наред!

Трейси отиде в кухнята, за да излее кафето и видя Рози. С нея очевидно нещо не е наред! Първоначално тя не разбираше. – Може би всичко в светло осветление?- помисли си една жена. Но тогава тя видя касета на пода. – Ето защо тя е синя!- Разбрах Трейси.

Дори къщите кучета не спасиха ситуацията – тя остана синя. Сега Трейси води розли към мрачните ..

Всеки и половина от месеца на рози впечатлява задължителните процедури: производител на боя. Само ден преди тя оцветяваше, а тя я сгъсти и предизвика.

Идеалното бяло куче е станало синьо, след като се опитва да яде касета

Мастилото е опасно за животните, а Трейси се тревожеше за розите. Тя и нейните близки наблюдаваха домашен любимец няколко дни, за щастие, без негативни последици.

Трейси след това, което се случи придобито „неравнено“ боклук – не … изведнъж, и нейният 3-годишен пудел Хани иска да получи касета от кошчето!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Zlatka Marinova

    Как е възможно бялото куче да стане синьо при опит за консумация на касета? Има ли някакви последици за здравето му?

    Отговор
Добавяне на коментари