...

Още цветове: цифри & # 171 + цифров текстил & # 187 +

Жените не трябва да се отречват в тъканите, които напълно ще се съобразят с Indida. Ако искате да бъдете сови върху блузата – те трябва да бъдат и ако на полата, на идеята за дамите, трябва да има ред за уреждане на китовете, тогава защо не?

Такива възможности дават цифров печат върху тъканта, това е тази технология ще помогне на жените да създадат уникални и уникални изображения, които никой в ​​света никой в ​​света не може да копира и повтаря.

Още цветове: цифри & # 171 + цифров текстил & # 187 +Още цветове: цифри & # 171 + цифров текстил & # 187 +

Solstudio Texstile Group в Русия стартира нов проект – фабрика за дигитален печат на тъкани.

И сега всеки рисун, който просто иска, може да се приложи към всяка кърпа. Иновацията нарушава всички традиции на производството на тъкани, които вече са повече от две хиляди години.

Още цветове: цифри & # 171 + цифров текстил & # 187 +

Всъщност цифровият печат върху тъканта е конвенционален печат на принтера, Но вместо хартия, тъкани, импрегнирани със специални състави, така че отпечатаното изображение да е устойчиво и не страда от ерица, гладене и друго въздействие.

Още цветове: цифри & # 171 + цифров текстил & # 187 +

В Русия дизайнерите на компанията се считат, че ярки тъкани с необичайни отпечатъци винаги са били търсени, защото традициите на много националности, живеещи в самите руски територии, предполагат яркост на изображения.

Още цветове: цифри & # 171 + цифров текстил & # 187 +

В близко бъдеще тъканта с дигитален печат ще се продава, а жените ще могат да шият невероятни тоалети.

Ако искате нещо напълно оригинално, например, тъкан с портрет на любима котка или съпруг, след което да поръчате нарязането на такъв материал да бъде отпечатан върху цифрова фабрика. Просто трябва да направите такава поръчка.

Още цветове: цифри & # 171 + цифров текстил & # 187 +

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 4
  1. Dimitar

    цифрови принтове & # 187. Каква е разликата между цифри, цифров текстил и цифрови принтове и как се използват в модната индустрия?

    Отговор
    1. Velcho

      Цифровите принтове са графични изображения или дизайни, които се използват за печат върху различни повърхности като текстил, хартия, пластмаса и други. Цифровите текстилни принтове се отличават с високо качество на изображението и възможността за използване на различни цветове и детайли.

      Разликата между тях е, че цифровите принтове се отнасят към общия понятие за печат, докато цифровите текстилни принтове са конкретно за текстилната индустрия. В модната индустрия те се използват за създаване на уникални дизайни и модели, които да отговарят на индивидуалните предпочитания на клиентите. Те предоставят възможност за персонализирани решения, които подчертават индивидуалността и креативността на бранда или дизайнера.

      Отговор
  2. Blagoy

    Моля, извинете ме за моята невежественост, но мога ли да получа повече информация относно цифровия текстил, защото не разбирам какво означава? Бих желал да науча повече за тази технология и как се използва в промишлеността. Благодаря!

    Отговор
  3. Dimitar Petrov

    Какъв е точният смисъл на израза „цифров текстил“ и какво представлява в контекста на цифрите?

    Отговор
Добавяне на коментари