...

Гримьор на сапун! 5 Неуспехите на звездите, които са станали антипроизни

Най-важното е да стигнете до добър грим!

Случва се, че професионалист използва субективната си визия за „подходящия“ грим за клиента, и в резултат звездите са публикувани с откровено неуспешно мейкап.

Гримьор на сапун! 5 Неуспехите на звездите, които са станали антипроизни

Тези звездни красавици не са щастливи. Да видим какво са направили гримьори с тях.

Бела Хадад

Един от най-високо платените модели се появи на MTV видео музикални награди 2020 премии в много странно изображение. Бела Хадид – собственикът на тясно око и черната очна линия на дъното. Може би художникът грим искаше да подчертае своята катерица лисица, но се оказа много невъзможно.

Гримьор на сапун! 5 Неуспехите на звездите, които са станали антипроизни

Чарлийз Терон

Не всеки следва правилото: ако очите са боядисани ярко – червилото трябва да е бледо и ако очите не са филтрирани – можете безопасно да поставите ярка сянка на червилото. Charlize Theron се появи на килима преди папараците с бледо лице – блондинката, направена незабележима … си струва светлото червило, тъй като изображението ще бъде спасено.

Гримьор на сапун! 5 Неуспехите на звездите, които са станали антипроизни

Талия дебретър Барнет

WALA DEBRETE BARNETT също „не е много професионален гримьор. Той е лошо боядисани сенки от върха и външния ъгъл на окото „направен“ спуснат. Момичето и с безгрижен поглед започнаха да изглеждат тъжни. Но възниква един въпрос: „Защо тя имаше тези лунички и защо са толкова неточни?“

Никол Ричи

Оказва се, че гримът голи не е подходящ за всички, а Никол Ричи влиза в този номер. Пастелката гама намазаха красиви характеристики на актрисата и как биха могли да ги спечелят, за да подчертаят! Кафяви сенки и синаха синината си под очите. В комбинация със светлозелена рокля, изображението на звездата стана болезнено бледо. Абсолютно не е ясно какво друго е този панел на главата?

Гримьор на сапун! 5 Неуспехите на звездите, които са станали антипроизни

Bibi Rex

Грим и прическа – просто блясък! Може да се види, че истинският професионалист работи. Но ето този, който е направил маникюр, изглежда, че е станал от този крак. Дългите нокти рисувани около свободния ръб в синята сянка, изглеждат като маникюр или неуспешни нокти. Те са много излизат от изображението.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivanka Georgieva

    Какви са някои от неуспехите на звездите, които причиняват противоположен ефект и ги правят антипроизводителни във въображението на хората?

    Отговор
Добавяне на коментари