...

Като две капки! Първият изстрел на Кристен Стюарт като принцеса Диана беше невероятни фенове

Който просто не играе принцесата Диана: Ема Коррин, Наоми Уотс, Лесли Харкорт, а сега в този амплиа предложи да посети Кристен Стюарт. Въпреки това, много критици се съмняват, че тя ще се справи с тази роля.

Премиерата е планирана за есента на 2021 г., филмът ще се нарича „Спенсър“. Пабло Лареин стана директорът на картината, но изборът с актриса изненада много!

Като две капки! Първият изстрел на Кристен Стюарт като принцеса Диана беше невероятни фенове

Кристен Стюарт преживява мисия по него

Кристен се тревожи поради предстоящата роля. Сега тя работи върху произношението, което е трудно за нея да повтори принцесата Даяна. Като колега на семинара на Ема Корин (тя изпълнява ролята на принцеса в „короната“), Кристин чете биографията на принцесата, за да го разбере по-добре.

„Признавам, че не съм изпитвал такова вдъхновение от ролята, която ще изпълня“, е разделена Кристен. Тя също така добави, че преживява заради акцента, защото принцесата Даяна е специфична, е много трудно да го повторим.

Като две капки! Първият изстрел на Кристен Стюарт като принцеса Диана беше невероятни фенове

В мрежата се появи снимка, на която потребителите първо видяха Кристиен като лейди Ди. Критиците все още се съмняват дали американската актриса ще се справи с тази сериозна драматична роля, но феновете на Кристон са сигурни, че да. Във всеки случай е трудно да го разграничим от принцесата.

Но досега това е само снимка. Ли Кристен Стюарт ще се справи с ролята на лейди Ди или не? Скоро можем да разберем.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Miroslav Petrov

    Какво е вашето мнение за избора на Кристен Стюарт за ролята на принцеса Диана?

    Отговор
Добавяне на коментари