...

Недостатъчна ситуация: Вера Брежнев без пола беше критикувана за странен изстрел от Верона

Певецът на красотата Вера Брежнев спря с изображения и влязъл в неудобна ситуация. Тя публикува в профила си на социални мрежи снимка на улица Верона.

Снимки направиха професионални фотографи. Картина на 37-годишна вяра Без поли в черни чорапи и тела с хлабава коса. Много пикантен образ се допълва от ярък хамп. Такава снимка, ако е направена в спалнята или банята, едва ли щеше да има изненадани фенове, защото Вера е в отлична форма и може да си позволи някаква „свобода“. Въпреки това, всички притесняват обкръжението. Певецът представлява в подножието Една от скулптурите във Верона, представляваща културната и историческата стойност.

Недостатъчна ситуация: Вера Брежнев без пола беше критикувана за странен изстрел от ВеронаНедостатъчна ситуация: Вера Брежнев без пола беше критикувана за странен изстрел от Верона

Певицата и себе си се опитаха да вземат една антична поза, сгънаха ръцете си на колене и поклониха глава. Но цялостното впечатление, според феновете, депресирайки, сякаш знаехте гол или в бански костюм близо до известния моно Лиза или друг шедьовър.

Нямаше време да обяснява на тези, които не харесват избора на природата, тъй като друга група абонати попитаха иконата на стила да изясни, Защо певицата сложи черните чорапогащи под сандали, В края на краищата изглежда смешно. Отговорих за тази вяра, обясняващ този „стил е избран изключително за фотосесия“.

Недостатъчна ситуация: Вера Брежнев без пола беше критикувана за странен изстрел от Верона

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Desislava Petrova

    Нашият въпрос към Вера Брежнев е защо реши да направи този странен изстрел от Верона и каква е идеята зад това действие? Има ли някакъв специален смисъл или съобщение, което иска да предаде като използва този необичаен стил на изпълнение? Бихме искали да чуем от нея лично истинската причина зад това решение и какво иска да постигне с него.

    Отговор
Добавяне на коментари