...

Push ups и клякам: влак от ефективната принцеса система Даяна

Личен треньор Лейди Ди разказа за любимите си упражнения – всеки може да ги направи!

Принцеса Диана намери „треньорът му“ през 1991 г. – тя става Джени Ривец. Погледите им незабавно съвпаднаха и треньорът имаше късмет да бъде зад стените на двореца. Джени работи с лейди Ди няколко години, което е много доволно.

Push ups и клякам: влак от ефективната принцеса система Даяна

Тя с радост споделяше 5-тата най-любима принцеса Уелс. Можете да ги направите всеки ден, за да донесете тялото по ред.

Лицеви опори

Push-ups помагат за постигане на перфектна поза и работи добре добре. Необходимо е да се изправите на килима, да поставите ръцете си, да оправяте краката си и напълно да прецедете задните части. Назад по време на pushups трябва да бъде гладко. Използвайки ръцете си, излезте от пода и се върнете в първоначалното си положение. Трябва да направите 2 подхода на 10 повторения.

Клякам

Те са добри, защото могат да направят всеки. Има дори техники за намаляване на бедрата, в които са сред само клякам. Трябва да ставате, леко поставяне на крака на ширината на раменете и изпратете чорапи. Трябва да стиснете задните части при повдигане и спускане на тялото. Оптимално 2 подхода 15 кляка.

Упражнение за красива назад

Разделете ръцете си на страните и стиснете ножовете възможно най-скоро. Можете дори да си представите, че те компресират нещо. Най-добре направете това упражнение няколко пъти на ден. С течение на времето ще забележите промяната за по-доброто – гърба ще придобие красива гледка.

За ръце и крака

Легнете на пода и стиснете ръцете си зад главата си. Леко огънете левия крак и го повдигнете от пода с 10 cm. Сега вдигнете раменете и главата от пода и дръпнете горната част на тялото наляво. След това, повдигнете и спуснете горната част на тялото в левия крак. Най-важното е да се усетите как щамовете на коремните мускули са упражнения за пресата. Трябва да направите 20 упражнения: един прав удар, вторият отдясно.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Silviya Georgieva

    Каква е точната принцеса система на Даяна и какъв е нейният оптимален тренировъчен режим с Push ups и клякам, за да постигна максимална ефективност?

    Отговор
Добавяне на коментари