...

Living Rapunzel & # 187 + трябва да се бори от грозните предложения

31-годишната алена живее в Украйна и често се сравнява с рапунцел поради красива коса. Момичето не е отреколо косата от 12 години и те са израснали до ПИ. Момиче само понякога висящи съвети. Можете да си представите само колко шампоани отиват да се измие главата!

Living Rapunzel & # 187 + трябва да се бори от грозните предложения

Кратки изречения

Алена често чува ентусиазирани коментари в адреса му, а децата на улицата я питат как да отглеждат еднаква дълга здрава коса. Но не цялото внимание е положително, в Instagram мъжете често се придържат към нея с нещастни и неприлични предложения.

Момичето непрекъснато иска да докосне, подуши или продава коса. Алена, разбира се, песнява такива коментари и незабавно блокира потребителите, но в своите коментари все още има достатъчно нещастие.

Living Rapunzel & # 187 + трябва да се бори от грозните предложения

Алена се нарича рапунцели. През 2018 г. тя е родена дъщеря, а момичето иска тя да отглежда дълга коса, но тя няма да настоява. – Бих искал дъщеря ми да расте косата си. Те имат фантастичен цвят!“- споделя Алена.

Бебе като косата на майката, и тя с радост ги обгражда. Алена се грижи за косата си, така че тя има толкова красива и добре поддържана.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Milko

    Did Rapunzel really have to fight against the ugly proposals? What kind of proposals are these and how did she manage to overcome them?

    Отговор
  2. Maria Koleva

    Каква е борбата, за която говорите? Как рапунцел се нуждае от помощ срещу грозни предложения? Можете ли да обясните повече за това?

    Отговор
Добавяне на коментари