...

Какво болка: жена, която е прекарала цялото състояние на външния вид на Барби, влезе в списъка на най-грозните

Жестокото разочарование е пребиваващ жител на Амстердам. Тя прекарва цялата си държава, за да стане като кукла Барби. Но вместо обществено благоприятно възхищение, сънародниците го признаха грозно.

40-годишната констанция на Димол, изразходвана за пластмасови операции, имаше и всичко, което е наследено от родителите – повече от сто хиляди лири стерлинги, които са преведени на руски рубли, е повече от 9 милиона.

Той претърпя пет операции, за да увеличи бюста, две операции на липосукционни глезени, направени три операция за корекция на носната форма, оформят сярата, променя естествената форма на очите и увеличава устните си.

Какво болка: жена, която е прекарала цялото състояние на външния вид на Барби, влезе в списъка на най-грозните

Тя говори много пъти на журналисти, че идеалът за красотата й от детството е кукла Барби, която родителите й дадоха рождения й ден. И тя е, че тя се опитва да стане така.

Какъв вид разочарование за Димол стана реалност! Жената се оплаква, че нещастните сънародници могат лесно да се приближат към нея на улицата и да го наричат ​​чудовище или изрод. Когато тя пазарува, те открито се подиграват и се смеят.

Последната капка беше бебето, което просто беше уплашено от вида на леля и силно приковано към целия търговски център, който „голяма страшна кукла ще я изяде“.

Какво болка: жена, която е прекарала цялото състояние на външния вид на Барби, влезе в списъка на най-грознитеКакво болка: жена, която е прекарала цялото състояние на външния вид на Барби, влезе в списъка на най-грозните

Мислейки над живота ви, Холандия реши това Общественото мнение може да бъде всеки, моля те, тя възнамерява да отиде на планиран курс. Сега тя се подготвя за операции на носа, задните части.

Жената вярва, че всичко се нуждае в външния му вид, за да бъде привлекателен за мъжете – тънка талия, големи гърди, дълги крака и буйни устни. Но по някаква причина мъжете също не бързат да летят по тази красота. Димола все още е една.

Какво болка: жена, която е прекарала цялото състояние на външния вид на Барби, влезе в списъка на най-грозните

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Plamen Stoyanov

    Как мога да разбера за какво я смятат за „най-грозна“, ако тя се грижи да изглежда като Барби? Има ли определени критерии или стандарти в списъка? Погледнах и не успях да си образувам мнение, защото всеки има различно виждане за красотата.

    Отговор
Добавяне на коментари