...

Искам да видя: жена с генетична болест, която редовно публикува селфи и тя не се интересува дали външният й вид не харесва някого

39-годишна американска мелиса Блейк генетичен редки мускулна система заболяване. Но тя не попречи на жената да завърши колежа и да стане успешен журналист. Мелиса е родена в добро семейство и благодарение на родителите си за подкрепата, която винаги се чувстваше.

Мелиса е свикнал с негативни коментари, но тя също има стотици хиляди сфери в блог, които го подкрепят не само морално, но и съществено, спонсориране на блога.

Искам да видя: жена с генетична болест, която редовно публикува селфи и тя не се интересува дали външният й вид не харесва някого

„Хората с увреждания трябва да се появят във филм, по телевизията“, казва Мелиса

Мелиса иска да направи света по-добър и по-добър. Ежедневно публикува селфи, но не защото страда от нарцисизъм, но иска обществото да се вземе като тя.

„Ако хората обикновено не третират хората с увреждания, нашето общество никога няма да се промени за по-добро. Хората просто трябва да видят по-често хората с увреждания „,“ Блейк сподели мислите си в блога си.

Искам да видя: жена с генетична болест, която редовно публикува селфи и тя не се интересува дали външният й вид не харесва някого

Жената страда от синдром на Фримън-Шелдън. Тя не може напълно да управлява тялото си, както и жена има функции на външен вид. Мелиса иска да предаде идеята на обществото, че хората с увреждания са различни от мнозинството, но имат същите права като всички.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Ekaterina Koleva

    Защо някой би искал да публикува снимки на себе си, ако не му пука какво мислят другите за него? Може би има друго значимо послание зад тези селфита?

    Отговор
    1. Lyubozar

      Някои хора може да искат да публикуват снимки на себе си, дори и да не ги интересува какво мислят другите за тях, защото това може да бъде начин да споделят важни моменти от живота си с приятели и семейство. Селфитата може да бъдат начин да изразят своето настроение, креативност или стил и да комуникират определена емоция или послание. Те могат да бъдат начин за самоизразяване и усещане на удоволствие от собственото си изображение. Така че публикуването на снимки на себе си може да има различни мотивации и значение за различните хора.

      Отговор
Добавяне на коментари